Νεότερα με την υγεία του Justin Bieber - Πως είναι ένα μήνα μετά την παράλυση του προσώπου του

Είχε σοκάρει τους πάντες με την εμφάνισή του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Νεότερα με την υγεία του Justin Bieber - Πως είναι ένα μήνα μετά την παράλυση του προσώπου του

Το ζεύγος Bieber, όπως όλα δείχνουν δεν περνούν και την καλύτερη περίοδο της ζωής τους την συγκεκριμένη στιγμή, καθώς ήδη η σύζυγός του Hailey έπαθε εγκεφαλικό παρά το νεαρό της ηλικίας της πριν λίγο καιρό, και πριν ένα μήνα ακριβώς, και εκείνος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Ramsay Hunt που έχει ως αποτέλεσμα της παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου του.

Τα νεότερα με την υγεία του Justin Bieber

Ο πολύ καλός του φίλος και συνεργάτης, τραγουδιστής Usher, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την υγεία του 28χρονου μαθητή του αφού όπως λέει ο Justin Bieber τα πάει περίφημα με την υγεία του. «Νομίζω πως ό,τι κι αν βιώνει αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπει ότι έχει την υποστήριξη των θαυμαστών και της οικογένειάς του» ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων.

Ανησυχία με την υγεία της Hailey Bieber - Τι ανίχνευσαν οι γιατροί στον εγκέφαλό της

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως το πρωί της Πέμπτης 10/3 η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ, Χέιλι με διαταραχή στον εγκέφαλο. Μέχρι στιγμής, οι γιατροί εξέταζαν το ενδεχόμενο το πρόβλημα που εμφάνισε να σχετίζεται με τον Covid-19, αφού είχε νοσήσει πριν λίγες εβδομάδες πριν, τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της.

Οι ειδικοί ανέφεραν πως τα συμπτώματα που παρουσιάζει, δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με την ηλικία της και εμφανίζονται συνήθως, σε μεγαλύτερους ανθρώπους.

Λίγες ώρες πριν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χέιλι Μπίμπερ εξήγησε στο κοινό της πως τελικά, το επεισόδιο δεν οφείλεται στον κορωνοϊό και δήλωσε πως οι γιατροί ανίχνευσαν έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό της.

«Το πρωί της Πέμπτης έπαιρνα πρωινό με τον σύζυγό μου, όταν ξαφνικά άρχισα να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχω έναν πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που μου προκάλεσε μία μικρή έλλειψη οξυγόνου. Το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα μέσα σε μερικές ώρες. Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης, είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους, γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν», είπε χαρακτηριστικά.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Haily Bieber