"Λύγισε" η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον υπέρηχο του μωρού της - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Έβαλε τα κλάματα και δεν μπορούσε να σταματήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ιωάννα Σιαμπάνη καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες της με την κοιλίτσα της για να αντικρίζει και η ίδια και να συνειδητοποιεί πόσο πολύ έχει φουσκώσει, καθώς το μωράκι της μεγαλώνει μέσα σε αυτή. Πέρα, όμως, από τις φωτογραφίες, ο καλύτερος τρόπος για να δει το παιδί της είναι ο υπέρηχος που κάνει μία γυναίκα στον γυναικολόγο της.

Αυτό έκανε, λοιπόν, η επιχειρηματίας, μαζί με τον έλεγχο που οφείλει να πραγματοποιεί για να τσεκάρει πως όλα είναι καλά και η αντίδρασή της ήταν απίστευτα συγκινητική. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα, όμως θέλησε να μοιραστεί την χαρά και τον ενθουσιασμό που την οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση και με τους διαδικτυακούς της φίλους, κοινοποιώντας το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 4/8.

Η αντίδραση της Ιωάννας Σιαμπάνη για τον υπέρηχο του μωρού της

«Εγώ σήμερα που είδα το μωράκι στον υπέρηχο», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Τρόμαξα πολύ, ήταν ψυχοφθόρο και...»

Η αξιαγάπητη και γλυκύτατη Ιωάννα Σιαμπάνη, βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα, και η χαρά της δεν περιγράφεται! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, και ένα από αυτά ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό με την εγκυμοσύνη της.

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 η Ιώαννα Σιαμπάνη, αναφέρθηκε και στην περίοδο που κόλλησε κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος, και μίλησε για όσα αντιμετώπισε.

Είχε δύσκολη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα;

Σίγουρα δεν είναι δύσκολη, ωστόσο αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο. Γενικά δεν θα χαρακτήριζα καμία εγκυμοσύνη εύκολη. Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους ο ερχομός ενός μωρού, είναι όμως και πολύ ψυχοφθόρο. Έχει να αντιμετωπίσεις τα άγχη των πρώτων εξετάσεων, τις αλλαγές στο σώμα, τις διαδικασίες προσαρμογής του οργανισμού, τις αδιάκριτες ερωτήσεις, τα ορμονικά και τους φόβους.

 Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε

Έχεις περάσει κοβιντ; Από την αρχή της πανδημίας εννοώ;

Πέρασα κόβιντ το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Τρόμαξα πολύ γιατί δεν το είχα ξαναπεράσει, ευτυχώς όμως ήταν τα ήπια συμπτώματα. Είχα κόπωση για αρκετό καιρό μετά.

 Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της