Ημίγυμνος ο Αλεξάνδρου βοηθά την εγκυμονούσα Τούνη με τις δουλειές του σπιτιού - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση στο Instagram

Τυχερούλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ημίγυμνος ο Αλεξάνδρου βοηθά την εγκυμονούσα Τούνη με τις δουλειές του σπιτιού - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση στο Instagram

Η Ιωάννα Τούνη περιμένει να γίνει μανούλα στο πρώτο της παιδάκι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και επειδή, όπως έχει ομολογήσει και η ίδια μέσα από αναρτήσεις της, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά καθώς έχει πολλές ζαλάδες και εμπόδια που την δυσκολεύουν να συνεχίσει τη ζωή της σε κανονικούς ρυθμούς, χρειάζεται τη βοήθεια των αγαπημένων της προσώπων.

Οι φίλοι της, από τη μία πλευρά, της πηγαίνουν φαγητό για να προσέχει τη διατροφή της και να μη κάνει εμετούς, ενώ ο σύντροφός της, από την άλλη πλευρά, αφού επέστρεψε από τις διακοπές του με τους φίλους του, τη βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη. Έπιασε την ηλεκτρική σκούπα στα χέρια και ξεκίνησε να καθαρίζει τα δωμάτια.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βοηθάει την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη με τις δουλειές του σπιτιού

Φυσικά, η διάσημη Influencer απαθανάτισε αυτή τη στιγμή, δηλώνοντας πως το απολαμβάνει πολύ και ρωτώντας τους διαδικτυακούς της φίλους εάν είναι σωστό ή όχι: «Πειράζει που το απολαμβάνω πολύ αυτό;», είπε χαρακτηριστικά.

Προετοιμάζεται για το ρόλο του πατέρα το μοντέλο - Η ανάρτηση για το φύλο του μωρού

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζονται να γίνουν γονείς το προσεχές διάστημα, αφού όπως αποκάλυψε μόλις πριν λίγες εβδομάδες η γνωστή Influencer είναι ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος. Και παρά τις κακές γλώσσες που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για το γεγονός ότι δεν τοποθετήθηκε απευθείας επί της εγκυμοσύνης, οι δυο τους φαίνεται να τα πηγαίνουν μια χαρά και αν κρίνουμε από το νέο του story στο Instagram, προετοιμάζεται για να γίνει πατέρας, ότι φύλο και να βγει το μωρό.

Βέβαια η Ιωάννα Τούνη όπως έχει γίνει γνωστό διανύει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, που την κρατάει πολλές ώρες μέσα στο σπίτι και μακριά από την παλιά της πολυάσχολη ζωή. Έχει παραδεχθεί ότι αντιμετωπίζει ορμονικά προβλήματα, ενώ έχει πολύ συχνά ζαλάδες, ναυτίες και εμετούς. Η μοναδική της ευχή σε πρόσφατο story της ήταν να μπορέσει να είναι καλά σε λίγες μέρες προκειμένου να μπορέσει να γιορτάσει μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για την ίδια.

Ο Αλεξάνδρου λοιπόν στο νέο του story δημοσίευσε μια φωτογραφία από site για μαμάδες που παρουσιάζει τις σχέσεις των μπαμπάδων για τα αγόρια και τις σχέσεις του με τα κορίτσια. Δεν ξέρουμε αν είναι κάποια σπόντα για το φύλο του μωρού του με την Τούνη δεδομένου ότι από αυτόν το μήνα και μετά θα μπορέσουν να το μάθουν, ή αν δείχνει κάποια προτίμηση σε αγοράκι και κοριτσάκι, ωστόσο ότι και να βγει ευχόμαστε να είναι γερό και να το χαρούν!

Η σπόντα του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το φύλο του μωρού του με την Τούνη