Την προσέχουν σαν τα μάτια τους - Οι φίλοι της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη έφεραν ενισχύσεις μετά την αποκάλυψή της για τους εμετούς

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την προσέχουν σαν τα μάτια τους - Οι φίλοι της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη έφεραν ενισχύσεις μετά την αποκάλυψή της για τους εμετούς

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της, καθώς η εγκυμοσύνη της της έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και ό,τι κι αν τρώει, λίγο αργότερα ο οργανισμός της το αποβάλει κάνοντας εμετό. Γι' αυτό, μάλιστα, ρωτούσε τους ακόλουθούς της εάν έχει νόημα να φάει γλυκό, εφόσον όλα την "πειράζουν".

Παρατηρώντας, λοιπόν, την κατάστασή της, οι φίλοι της, που της έχουν σταθεί και στις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής της, είναι στο πλευρό της και, όπως αποκάλυψε η Influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης 2/8, της πηγαίνουν και υγιεινό φαγητό. Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρις έφτασε στο σπίτι της κρατώντας ένα τάπερ με φασολάκια, ώστε να μη μείνει νηστική.

Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη και οι φίλοι της κατά την εγκυμοσύνη της

Ιωάννα Τούνη

«Θεούλη μου, σε παρακαλώ...»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία περίεργη κατάσταση αυτή την περίοδο της ζωής της, καθώς παρόλο που περιμένει να γίνει μανούλα στο πρώτο της παιδάκι, έχει μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ανφέρθηκε και παραπάνω. Την Δευτέρα 1/8, λοιπόν, 9 ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, η διάσημη Influencer θέλησε να μοιραστεί μία επιθυμία της με το κοινό της και να ζητήσει τη βοήθειά του.

Εξήγησε, δηλαδή, πως θα ήθελε να πέρασει την γιορτή της για την ημέρα που ήρθε στον κόσμο παρέα με τους φίλους της και να σβήσει μία τούρτα τεραστίων διαστάσεων, όπως μας έχει συνηθίσει. Έτσι, ελπίζει πως μέχρι τότε θα αισθάνεται καλύτερα και πως θα μπορεί να βγει για λίγο, ενώ γι' αυτό ζήτησε από τους ακόλουθούς της να την "φτύσουν" και να της στείλουν θετική ενέργεια για να πραγματοποιηθεί η ευχή της.

«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα… Οπότε σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.