«Είσαι εσύ μία ξανθιά!» - Ο Δήμος Βερύκιος αποθέωσε την Αλεξάνδρα Καϋμένου στον αέρα της εκπομπής

«Δεν το λέω τυχαία»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είσαι εσύ μία ξανθιά!» - Ο Δήμος Βερύκιος αποθέωσε την Αλεξάνδρα Καϋμένου στον αέρα της εκπομπής

Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Alpha Τώρα, το πρωί της Πέμπτης 4/8, και ήταν άκρως αποκαλυπτικός, αφού πρώτα αποθέωσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα, και στη συνέχεια, λίγο πριν αποχαιρετήσει την ομάδα και το πλατό, εξέφρασε κάποια τρυφερά λόγια για την παρουσιάστρια, Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Πιο συγκεκριμένα, έδωσε τα συγχαρητήριά του για το νέο ξεκίνημα στο κανάλι του ALPHA και έπειτα ανέφερε πως η ίδια έχει πολλές ικανότητες και πως τα λόγια του δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος για την Αλεξάνδρα Καϋμένου

"Εγώ θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την εκπομπή. Όπου κι αν βρίσκομαι και ότι έχω να σας πω, θα είμαι διαρκώς μαζί σας” είπε αρχικά, ενώ μιλώντας για την δημοσιογράφο είπε: "Είσαι εσύ μια ξανθιά! Έχει χάρισμα η Αλεξάνδρα. Δεν το λέω τυχαία”, επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να γίνεις μία καινούρια Σταματίνα…»

Το πρωί της Δευτέρας 11/7 η εκπομπή «ALPHA Τώρα» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Καϋμένου, ο Παναγιώτης Σουρέλης, ο Χρύσανθος Κοσελόγλου καλημέρισαν τους τηλεθεατές καθώς πρόκειται να τους κρατάνε συντροφιά το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμος Βερύκιος εμφανίστηκε επίσης στην εκπομπή ενώ δεν δίστασε να πει και μια επική ατάκα αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και σας ζητάω κάτι. Να με διακόπτετε και να μου αφαιρείτε τον λόγο.

Δεν θέλω Αλεξάνδρα μου να γίνεις μία καινούρια Σταματίνα και να μου παίρνεις το κεφάλι στον αέρα» είπε ο δημοσιογράφος. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Καϋμένου απάντησε, «Μην τα λες αυτά τώρα εκεί που είναι διακοπές». «Στη Νάουσα της Πάρου είναι. Και είναι και η άλλη η ξινή, η ξανθιά η φίλη μου« συνέχισε ο Δήμος Βερύκιος.