"Άναψε φωτιές" με το ολόσωμο μαγιό της και το σκίσιμο στην κοιλιά - Πιο καυτή από ποτέ η Ειρήνη Στεργιανού

Το πρώην μοντέλο του GNTM σε μία πιο αποκαλυπτική εμφάνιση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ειρήνη Στεργιανού είναι ένα από τα κορίτσια που πέρασαν από τις δοκιμασίες του GNTM και κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Πολλές φορές, όμως, έχει κριθεί αρνητικά για τις επιλογές και τις φήμες που ακούγονται εις βάρος της, γι' αυτό και τελευταία την είδαμε να ξεσπά μπροστά στην κάμερα.

Αυτό, βέβαια, δεν στέκεται εμπόδιο στα όνειρά της και το μοντέλο συνεχίζει να προσπαθεί να πετύχει τους στόχους της. Είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στο Instagram συγκεκριμένα και με τις φωτογραφίες της "ξεσηκώνει" και τους πιο διστακτικούς.

Η "καυτή" εμφάνιση της Ειρήνης Στεργιανού με μαγιό

Το απόγευμα της Πέμπτης 4/8, δηλαδή, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό την ίδια ποζάροντας με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με σκίσιμο στην κοιλιά, το οποίο αναδεικνύει το υπερλαμπρο σκουλαρίκι που έχει στον αφαλό της, ενώ έκαναν μπαμ και τα τατουάζ που έχει στα χέρια και τα πόδια της. Το μακιγιάζ της ήταν λιτό σε απαλούς τους, σε αντίθεση με τα σχόλια που γινόντουσαν όλο και πιο έντονα κάτω από την ανάρτησή της.

Ειρήνη Στεργιανού

«Δεν έχω υποκύψει...»

Η Ειρήνη Στεργιανού, που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, όπως αναφέρθηκε, για το οποιο δεν έχει εκφραστει με τα καλύτερα λόγια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα, τη Δευτέρα 6/6, και αναφέρθηκε στις περίεργες προτάσεις συνεργασίας που έχει δεχθεί, οι οποίες έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην καριέρα της γενικότερα.

Η ίδια αυτό το διάστημα πραγματοποιεί πρόβες για μία θεατρική παράσταση, ωστόσο το γεγονός πως δεν έχει υποκύψει σε προτάσεις που την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση της έχει στερήσει πολλές άλλες συνεργασίες και όμορφες δουλειές και στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και του μόντελινγκ.

«Στο θέατρο μέχρι στιγμής έχω σταθεί πολύ τυχερή γιατί έχω συνεργαστεί με πολύ καλούς ανθρώπους. Στο μόντελινγκ και την τηλεόραση γίνονται αυτά. Εντάξει, έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές επειδή δεν έχω υποκύψει σε “δελεαστικές” προτάσεις και έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση ώστε να θέλω να φύγω. Να έχω μετανιώσει κιόλας που έχω βρεθεί σε μια συγκεκριμένη audition», είπε χαρακτηριστικά.