Με άσπρο ολόσωμο μαγιό που αγκαλιάζει την κοιλιά - Η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Είναι ή δεν είναι έγκυος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με άσπρο ολόσωμο μαγιό που αγκαλιάζει την κοιλιά - Η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz καθώς απασχολεί ιδιαίτερα τόσο για τα επαγγελματικά της καθώς πριν από λίγες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια ακύρωσε τις συναυλίες της, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουν "φουντώσει" ολοένα και περισσότερο οι φήμες που την θέλουν έγκυο, ωστόσο η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη.

Από την άλλη, το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με ένα άσπρο ολόσωμο μαγιό. Όπως ήταν λογικό οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της ήταν για μια ακόμη φορά δεκάδες.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Ανάρτηση Ελένης Φουρέιρα

Θα μπορούσαν να είναι και δίδυμες - Η Συγκλονιστική ομοιότητα της Ελένης Φουρέιρα με την αδερφή της Ιωάννα

Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει με πολύ κόπο και άπειρες ώρες προσωπικής εργασίας να φτάσει την καριέρα της σε ένα πολύ υψηλό σημείο και μία από τις μεγάλες τις χαρές είναι το γεγονός ότι οικονομικά μπορεί να βοηθάει και την οικογένειά της, εάν χρειαστεί.

Η τραγουδίστρια εκτός από τους γονείς της, έχει και δύο αδερφές, την Ιωάννα και τη Μαργαρίτα, τις οποίες και αγαπάει πολύ. Η ομοιότητα τους είναι συγκλονιστική, καθώς πολλοί που δεν ξέρουν τις περνάνε για αδερφές. Μια πρόσφατη μάλιστα φωτογραφία, που δημοσίευσε η Ιωάννα με μαγιό, μπέρδεψε πολλούς, όπως είχε συμβεί και με έξοδο της στα μπουζούκια.

Η ομοιότητα της αδερφής της Ελένης Φουρέιρα με την αδερφή της

Αδερφή - Φουρέιρα

Αδερφή Φουρέιρα