Λάμπει από ευτυχία η Βάσω Λασκαράκη και βγαίνει προς τα έξω - Η ανάρτηση όλο νόημα

Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάμπει από ευτυχία η Βάσω Λασκαράκη και βγαίνει προς τα έξω - Η ανάρτηση όλο νόημα

Στα καλύτερά της βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Βάσω Λασκαράκη τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της καθώς πρόκειται να την δούμε στην νέα σειρά του MEGA, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» όπου μάλιστα στο σίριαλ θα βρίσκεται και ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης (δείτε εδώ τί έχει αναφέρει ο ίδιος).

Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, η Βάσω Λασκαράκη το βράδυ της Πέμπτης (4/8) θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου πόζαρε άκρως χαμογελαστή. Όπως φαίνεται συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές μιας και στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά «Κυκλάδες».

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

«Λένε πως ο έρωτας...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Ευτυχισμένη περνάει την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα, ενώ έχει κάνει και το νέο της βήμα στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ την ανάρτηση - ανακοίνωση που έκανε).

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα, τις προηγούμενες ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία ανάρτηση όλο νόημα, με ένα στίχο σχετικό με τον έρωτα, η οποία δεν πέρασε σε καμία περίπτωση απαρατήρητη.

Η αινιγματική ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

«Λένε πως ο έρωτας δεν διαρκεί παρά μόνο λίγους μήνες - λίγα χρόνια. Λέω πως μάλλον δεν σας έμαθαν να παλεύετε αρκετά για εκείνον», ανέφερε η ανάρτησή της.

Βάσω Λασκαράκη Instagram