Πόζαρε με μαγιό που "κόβει" την ανάσα η Μαριέττα Χρουσαλά - Διαγράφονται οι κοιλιακοί της

Κορμί φιδίσιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόζαρε με μαγιό που

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ίδια αυτή τη περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια.

Συγκεκριμένα, μπορεί να "πετάχτηκε" πριν από λίγες ημέρες μέχρι την Πάρο προκειμένου να περάσει στιγμές χαλάρωσης και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ωστόσο συνεχίζει κανονικά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μύκονο. Δείτε επίσης εδώ το σκάφος εκατομμυρίων που έχει με τον Πατίτσα και κάνουν εξορμήσεις στα Ελληνικά νησιά.

Η ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά

Ξεσάλωσαν στην Βουλιαγμένη Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας - Το βίντεο με τον ξέφρενο χορό

Η Λέοντας Πατίτσας και η πρώην παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά είναι από τα ζευγάρια που παραμένουν αγαπημένα και αχώριστα όσα χρόνια και αν περάσουν. Οι δυο τους συμπλήρωσαν φέτος 12 χρόνια γάμου πριν περίπου ένα μήνα και μετρούν πολλές ευτυχισμένες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι φροντίζει να περνά καλά και κάνουν πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Αυτή τη φορά, η Μαριέττα βρέθηκε να διασκεδάζει μαζί με τη Σήλια Κριθαριώτη, την Καλομοίρα, τον σύζυγο της Καλομοίρας Γιώργο αλλά και τον αγαπημένο της Λέοντα σε παραθαλάσσιο κέντρο στη Βουλιαγμένη.

Η σχεδιάστρια απαθανάτισε τον ξέφρενο χορό της παρέας της και τον δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της στo Instagram και η Μαριέττα αναδημοσίευσε το βίντεο. Τα μεγάλα parties συνεχίζονται και ο έρωτας της με τον αγαπημένο της σύζυγο δεν κρύβονται.

Ο χορός δεν σταματούσε και οι κουμπάρες Καλομοίρα και Μαριέττα έδωσαν ρεσιτάλ χορού, όπως δε τις έχουμε ξαναδεί ενώ λίγο αργότερα στην παρέα προστέθηκε και η Σοφία Καρβέλα, η οποία και πόζαρε μαζί με την Καλομοίρα.

Στα stories που δημοσίευσε η ίδια πάντως, ο έρωτας ανάμεσα στο ζεύγος Πατίτσα καλά κρατεί, με τον Λέοντα να φιλά τρυφερά την αγαπημένη του και οι δυο μαζί να χορεύουν αγκαλιά το τραγούδι «Αγάπη Υπερβολική» της Άννας Βίσση.