Τα έλεγαν σε νησιώτικο πεζούλι - Η βραδινή έξοδος της μαυρισμένης Τσιμτσιλή με τη Χρουσαλά

Με άλλον αέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα έλεγαν σε νησιώτικο πεζούλι - Η βραδινή έξοδος της μαυρισμένης Τσιμτσιλή με τη Χρουσαλά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει τη χαρά να βρίσκεται στην Πάρο εκεί, όπου ξεκουράζεται με τα παιδάκια της έχοντας τη θάλασσα στα πόδια τους αλλά και καλούς φίλους της παρουσιάστριας για συντροφιά

Η Σταματίνα είναι γνωστό, πως εκτός από το κοινό της είναι πολύ αγαπητή και σε πολλούς διάσημους από την εγχώρια showbiz. Έτσι λοιπόν, μετά από τη συνάντηση, που είχε με τον Χρήστο Φερεντίνο σε κάποια παραλία του νησιού, το βράδυ του Σαββάτου 30/7 την είδαμε σε κοινή βραδινή έξοδο, που είχε με την Μαριέττα Χρουσαλά.

Η βραδινή έξοδος της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Μαριέττα Χρουσαλά

Τσιμτσιλή - Χρουσαλά

Το αντίο της Σταματίνας πριν πάει διακοπές

Αυλαία έριξε το πρωί της Παρασκευής 8/7 η εκπομπή Happy Day.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια -λίγο μετά την αποκάλυψη για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- μιλώντας στους τηλεθεατές της ήταν αρκετά συγκινημένη καθώς μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε κι άλλες προτάσεις και βρέθηκε σε κομβικό σημείο για την καριέρα της, παρόλα αυτά αποφάσισε να παραμείνει στον Alpha.

«Κάθε χρόνο λέω δεν θα συγκινηθώ, θα γελάω, αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι που δεν φοβόμαστε τα συναισθήματά μας…

Εγώ το αγαπώ αυτό που κάνω και το αγαπώ το Happy Day και φέτος, επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι, ίσως να διαβάσατε και κάποια πράγματα και να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις, θέλω να σας πω, ότι επέλεξα να μείνω εδώ γιατί άκουσα την καρδιά μου. Γιατί αυτό που έχουμε 10 χρόνια τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα, αλήθεια σας το λέω», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έτρεξε για... μπουγέλο με τους συνεργάτες της!