Γενέθλια για την Μέγκαν Μαρκλ - Με το σταγονόμετρο οι ευχές της βασιλικής οικογένειας παρά την αναθέρμανση των σχέσεων

Τι της ευχήθηκαν οι γαλαζοαίματοι;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Μέγκαν Μαρκλ - Με το σταγονόμετρο οι ευχές της βασιλικής οικογένειας παρά την αναθέρμανση των σχέσεων

Μέρα χαράς για τους ''αποστάτες'' του παλατιού Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι, καθώς η Δούκισσα του Σάσεξ έχει γενέθλια και κλείνει τα 41 της χρόνια. Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα οι σχέσεις του ζευγαριού αναθερμάνθηκαν με το παλάτι μετά την παρουσία τους στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, οι ευχές από μέρες της βασιλικής οικογένειας ήταν λίγες και λιτές!

Μέγκαν και Χάρι, είχαν πρόσφατα τη χαρά να γιορτάσουν και τα πρώτα γενέθλια της μικρής τους κόρης Λίλιμπετ, οργανώνοντας της ένα μεγάλο garden party, με μια εντυπωσιακή τούρτα. Φίλος του ζευγαριού μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία της μικρής που από ότι φαίνεται μοιάζει εντυπωσιακά στα χρώματα στον μπαμπά της Χάρι.

Οι λιτές ευχές του παλατιού για τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ

Αρχικά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανάρτησαν μία φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ κι έγραψαν:

«Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στη Δούκισσα του Σάσεξ», ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης με παρόμοιο μήνυμα και σχεδόν την ίδια φωτογραφία.

Η παρουσία τους στο παλάτι που έφτιαξε κάπως τις σχέσεις τους

Στις 2 Ιουνίου ξεκίνησαν οι επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 70 ετών της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο και είχαν διάρκεια τεσσάρων ημερών και μάλιστα είχε κηρυχθεί αργία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η βασίλισσα Ελισάβετ ανέβηκε στον εξώστη του Παλατιού για να χαιρετίσει τα πλήθη και να παρακολουθήσει φυσικά την παρέλαση, στην οποία συμμετέχουν 1.400 στρατιώτες, 200 άλογα και 400 μουσικοί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παρόν έδωσα ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του Σόφι καθώς και τα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Άννα και ο αντιναύαρχος Τιμ Λόρενς, ο δούκας και η δούκισσα του Γκλούτσεστερ, ο δούκας του Κεντ και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.

Μάλιστα, εμφανίστηκε και ο Πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, όχι όμως στον εξώστη του παλατιού, καθώς δεν έχουν ενεργό δημόσιο ρόλο. Οι δυο τους παρακολουθούσαν την παρέλαση από το παλιό γραφείο του δούκα του Ουέλινγκτον.