Στη Μύκονο η ''χρυσή'' κληρονόμος Elletra Lamborghini - Tα ''καυτά'' φιλιά με πασίγνωστο dj

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στη Μύκονο η ''χρυσή'' κληρονόμος Elletra Lamborghini - Tα ''καυτά'' φιλιά με πασίγνωστο dj

Το νησί των ανέμων είναι για άλλη μια χρονιά πόλος έλξης για εκατοντάδες celebrities είτε Έλληνες, είτε της διεθνούς κοινότητας. Μεταξύ των δεύτερων βρέθηκαν και η Elettra Lamborghini, εγγονή της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Ferrucio Lamborghini, μαζί με τον σύζυγό της Dj Afrojack, με τον οποίο όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες μοιράστηκαν μερικές πολύ προσωπικές στιγμές.

Από την άλλη η συμπατριώτισσά της Μόνικα Μπελούτσι, προτίμησε για ακόμα μια χρονιά τη γειτονική Πάρο, όπου διατηρεί σπίτι, για αυτό και την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Εκείνη πάντως δεν είχε στο πλάι της αντρική παρέα, τουλάχιστον φανερά, παρά μόνο την κόρη της Deva Cassel και τον σύντροφό της.

Οι φωτογραφίες του Dj Afrojack με την Elletra Lamborghini στη Μύκονο

Ο Dj Αfrojack σε παραλία της Μυκόνου

Η Elettra Lamborghini με τον Dj Αfrojack σε παραλία της Μυκόνου

Η Elettra Lamborghini με τον Dj Αfrojack κάνουν ηλιοθεραπεία σε παραλία της Μυκόνου

Η Elettra Lamborghini φιλιέται με τον Dj Αfrojack σε παραλία της Μυκόνου

Λίγα λόγια για τη ζωή της Elletra Lamborghini

Η Ελέτρα Λαμποργκίνι είναι η εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοβιομηχανίας, Ferruccio Lamborghini. Μεγάλωσε μέσα στα πλούτη και φοίτησε στα καλύτερα σχολεία. Η ίδια δεν προτίμησε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις της οικογένειας αλλά στράφηκε προς της showbiz.

Το διάσημο επίθετό της την βοήθησε να συμμετέχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Super Shore» και να αποκτήσει ακόμη περισσότερους θαυμαστές. Η Elettra Miura Lamborghini πριν γίνει σελέμπριτι, ήταν επαγγελματίας αναβάτης με δικά της άλογα.

Είναι λάτρης των social media και συχνά προκαλεί με τις αναρτήσεις της. Η Ελέτρα παντρεύτηκε πέρσι τον 33χρονο Ολλανδό DJ, ενώ ακολούθησε πάρτι σε υπερπολυτελή βίλα με θέα τη λίμνη Κόμο.

O σύζυγός της από την άλλη Dj Afrojack ή κατά κόσμον Nick Leonardus van de Wall είναι Ολλανδός DJ, μουσικός παραγωγός και remixer από το Spijkenisse της Νότιας Ολλανδίας. Το 2007, ίδρυσε τη δισκογραφική Wall Recordings. Το ντεμπούτο του άλμπουμ Forget the World κυκλοφόρησε το 2014. Το πλέον εντυπωσιακό για τον ίδιο είναι ότι βλέπει τον κόσμο από τα 2,08 μέτρα, έχοντας τεράστια διαφορά ύψους από την σύζυγό του!