Διακοπές στο νησί του "Godfather" η Μαρία Λέκα - Το χλιδάτο ταξίδι μαζί με τον κρυφό της αρραβωνιαστικό

Το απόλυτο ταξίδι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διακοπές στο νησί του

Η Μαρία Λέκα έγινε γνωστή στο ευτύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ή κοινώς, «My style rocks». Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να είναι η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού ωστόσο κέρδισε αρκετό κόσμο ο οποίος μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να την παρακολουθεί.

Συγκεκριμένα, η ίδια πλέον είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να μιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό κατάφερε να συζητηθεί η άκρως εντυπωσιακή πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της.

Όπως έχουμε καταλάβει η ίδια φροντίζει τα προσωπικά της να τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ο "κρυφός" σύντροφός της δεν έχει αποκαλύψει ακόμη την ταυτότητά του. Έτσι, η ρομαντική απόδραση για το ερωτευμένο ζευγάρι δεν άργησε να έρθει καθώς οι δυο τους στο κρυφό μέρος που λέγεται «Brando» και ανήκει στον γνωστό ηθοποιό του "GodFatcher", Marlon Brando.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Λέκα στο χλιδάτο ταξίδι της

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Λέκκα

Το χλιδάτο ταξίδι της Μαρίας Λέκκα

Ανάρτηση της Μαρίας Λέκκα

Μαρία Λέκκα - Η ανάρτηση της στο instagram
Στο άγνωστο νησί η Μαρία Λέκκα
Μαρία Λέκκα - Η ανάρτηση στο Instagram

Λίγα λόγια για την Μαρία Λέκα

Η Μαρία Λέκκα έφτασε αρκετά κοντά στον τελικό του My Style Rocks και κέρδισε πολύ μεγάλη προβολή μέσω από το instagram αφού σήμερα έχει περίπου τις 267.000 followers. Έχει συνεργαστεί με αρκετά brands διοργανώνοντας διαγωνισμούς έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις και όπως η κάθε influencer της Ελλάδας που σέβεται τον εαυτό της το καλοκαίρι περνάει πολύ μεγάλο διάστημα στη Μύκονο

Η Μαρία Λέκα έχει μεγαλώσει στη Ζάκυνθο και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1997. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μόδα και το στυλ, πειράζοντας σε πρώτη φάση με την ντουλάπα της μαμά της και κοιτώντας περιοδικά.

Ένα από τα ελάττωμά της από ότι λέει η ίδια είναι πως δεν έχει υπομονή και δηλώνει πεισματάρα.