''Χρόνια πολλά αυτοκολλητάκι μου'' - Γενέθλια πάνω σε σκάφος για τον Τζώρτζογλου μαζί με την Μαριόλα

Οι τρυφερές ευχές και το βίντεο που αφιέρωσε στον άντρα της ζωής της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Χρόνια πολλά αυτοκολλητάκι μου'' - Γενέθλια πάνω σε σκάφος για τον Τζώρτζογλου μαζί με την Μαριόλα

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή 5/8 μέρα για τον Στράτο Τζώρτζογλου, αφού γιορτάζει τα γενέθλια για τα 57 του χρόνια στο πλάι της αγαπημένης του Σοφίας Μαριόλα. Το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές αυτό το διάστημα και έτσι βρέθηκαν πάνω σε σκάφος, ώστε να απολαύσουν αυτή τη μέρα, με τη σύζυγο του ηθοποιού να του αφιερώνει πολύ τρυφερά λόγια.

Μόλις πριν από δύο μήνες γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους, την οποία φρόντισαν να εκμεταλλευτούν με ένα ταξίδι στην πόλη του φωτός, το Παρίσι. Οι δυο τους απόλαυσαν κάθε στιγμή, και απέδειξαν πόσο ερωτευμένοι και πόσο τυχεροί είναι που βρήκαν ο ένας τον άλλο, ανεβάζοντας δεκάδες φωτογραφικά στιγμιότυπα, από τις βόλτες, τις εξόδους και τα φιλιά τους στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι ευχές της Μαριόλα για τα γενέθλια του Τζώρτζογλου

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Αντίπαρο και από εκεί η Μαριόλα του αφιέρωσε τα εξής λόγια για τα γενέθλιά του .

«Χρόνια πολλά αυτοκολλητάκι μου! Υγιής και ευτυχισμένος! Πάντα δίπλα σου σε οοολα! Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα είσαι! Σ’ ευχαριστώ που ομορφαίνεις την κάθε μου μέρα, δεν σε χορταίνω! Είσαι η πιο όμορφη ψυχή που έχω γνωρίσει! Σ’ αγαπωωωω!!»

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους

Μπορεί το μοντέλο με τον ηθοποιό να έχουν αρκετά χρόνια διαφοράς, ωστόσο έχουν αποδείξει ότι δεν τους ενδιαφέρει και πως έχουν βρει πράγματι το άλλο τους μισό.

Το ζευγάρι συγκεκριμένα έχει διαφορά 26 χρόνια.

Γεννήθηκε στον Πειραιά, 5 Αυγούστου 1965 (56 ετών). Σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν. Συνεργάστηκε στο θέατρο με σκηνοθέτες όπως οι: Κάρολος Κουν, Μίνως Βολανάκης, Ζυλ Ντασσέν, Σπύρος Ευαγγελάτος, Ρούλα Πατεράκη, Ανδρέας Βουτσινάς και στον κινηματογράφο με σκηνοθέτες όπως οι Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Παντελής Βούλγαρης, Μιχάλης Κακογιάννης, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Το 1990, συνεργάστηκε για τη ΕΡΤ με την Κατρίν Ντενέβ στο «365 μέρες γέννηση». Στο εξωτερικό, το 1994 συνεργάστηκε με την Eva Bergman στην ταινία «One Love and the Other», στην οποία ήταν συμπρωταγωνιστής με την Lena Endre. Το 2004 συνεργάστηκε με τον Michelle Favart στην ταινία «Le Dernier Monsieur des Balcans» και έπαιξε στο έργο της Λείας Βιτάλη «Roast Beef» με τη Sarah Douglas στο Riverside Studio in Hammersmith στο Λονδίνο. Έχει ασπαστεί την Καμπάλα που είναι μια μορφή ιουδαϊκού μυστικισμού.

Η τεράστια διαφορά ηλικίας της Σοφίας Μαριόλα με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Η Σοφία Μαριόλα έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά. Έχει δουλέψει στο παρελθόν σαν δασκάλα, αλλά η δουλειά της είναι κυρίως το modeling, οι φωτογραφίσεις και φυσικά τα social media.

Στο Instagram έχει πάνω από 30.000 ακόλουθους. Αγαπά πολύ τα ταξίδια και με τον Στράτο Τζώρτζογλου θέλουν να γυρίσουν τον κόσμο. Έχει αδυναμία και στους δύο γονείς της, ενώ παραδοσιακά στον γάμο της με τον Στράτο, την Σοφία Μαριόλα παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της. Τον Στράτο από την άλλη, έδωσε στην Σοφία Μαριόλα ο γιος του. Τα μακριά ξανθά μαλλιά της και το φωτεινό της χαμόγελο, είναι τα σήματα κατατεθέν της. Η ηλικία της είναι 30 χρονών. Ο γάμος της με τον Στράτο Τζώρτζογλου έγινε στην Κρήτη και ήταν ακριβώς όπως τον είχε ονειρευτεί: Ένα μεγάλο πάρτι!