''Ξέρω πως θα έρθουν χρόνια που...'' - Η ανάρτηση της Μπαλτατζή για την κορούλα της συγκινεί κάθε μαμά

''Πάντα εδώ''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ξέρω πως θα έρθουν χρόνια που...'' - Η ανάρτηση της Μπαλτατζή για την κορούλα της συγκινεί κάθε μαμά

H Πέννυ Μπαλτατζή δεν έχει ούτε δύο μήνες που έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και το μωρό της την έχει ξετρελάνει! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε χθες 4/8 ένα νέο τρυφερό της στιγμιότυπο με τη μικρή, και το συνόδευσε με ένα νέο μακροσκελές μήνυμα με το οποίο μπορεί να συγκινηθεί και να ταυτιστεί κάθε γυναίκα που έχει γίνει μαμά.

Η ίδια μετά τη δεύτερη γέννα της είπε λίγα λόγια προκειμένου να καθησυχάσει τους θαυμαστές της για την υγεία της, αλλά και του νεογέννητου μωρού της, και μίλησε για την εμπειρία της γέννας που από ότι φαίνεται τόσο σε αυτήν όσο και την προηγούμενη το σώμα της και ο οργανισμός της αντέδρασαν πολύ καλά και της έκαναν τη ζωή πιο εύκολη.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μπαλτατζή για το νεογέννητο μωράκι της που συγκίνησε

Έγραψε στο μήνυμα με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της μικρής:

«Μια πυγμή με δύναμη και αποφασιστικότητα να πάρει όλα όσα θέλει για το ξεκίνημα της στη ζωή. Κοριτσάκι μου ,κάθε μέρα που περνάει ας είναι κ μια μέρα με λιγότερο πόνο, λιγότερους θανάτους ,λιγότερη φρίκη. Κορίτσι μου, να φεύγεις απ' τις κακοτοπιές ,να επιλέγεις την αληθινή αγάπη, να προστατεύεις τον εαυτό σου και πάντα να μοιράζεσαι ότι σε προβληματίζει με όποιον εσύ εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Ξέρω πως θα έρθουν χρόνια να μας αμφισβητήσεις όπως κάναμε και εμείς με τους γονείς μας, όμως η αγκαλίτσα της μανούλας θα είναι πάντα εδώ. Πάντα εδώ. Ωστόσο να διαβάζεις πίσω απ’ τα βλέμματα κι απ’ τις λέξεις τους ανθρώπους. Είμαι σίγουρη πως θα έχεις πολύ καλή διαίσθηση και αίσθημα.

Ποτέ μην αφήσεις κάποιον να σε απαξιώσει, να σε μειώσει . Ποτέ.»

Η ανάρτηση της Πέννυς Μπαλτατζή για το μωράκι της

Και το όνομα αυτής θα είναι...

Η Πέννυ Μπαλτάτζη δε θέλει να κρατάει κρυφή την ευτυχία της, αφού είχε μοιραστεί με τον κόσμο όλη την εμπειρία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 28/7 δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία με το παιδάκι της στο instagram και αυτή τη φορά αποκάλυψε το όνομα, που πρόκειται να της δώσουν. Το όνομα λοιπόν, αυτής... Αμέλια!

Μπαλτατζή - Όνομα μωρού