«Νιώθω δυνατή» - Τα πρώτα λόγια της Πέννυς Μπαλτατζή μετά την γέννηση της κόρης της

Βίντεο από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νιώθω δυνατή» - Τα πρώτα λόγια της Πέννυς Μπαλτατζή μετά την γέννηση της κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πέννυ Μπαλτατζή η οποία πριν από λίγες ώρες γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Τζούτη, το οποίο περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία.

Η ίδια έχει ακόμα ένα παιδί τον Κάρολο που είναι δύο ετών, ενώ γέννησε το κοριτσάκι το βράδυ της Δευτέρας 20/6 πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Πέννυς Μπαλτατζή μετά την γέννηση της κόρης της

Η τραγουδίστρια που είναι πολύ ενεργή στα social media αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις μια τόσο ιδιαίτερη ημέρα. Ενώ μίλησε με ειλικρίνεια για πολλά θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη της αλλά και την γέννα.

«Θέλω να σα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό, είναι μαχίμι, βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο να κατοικήσουν στο κορμάκι μου. Όλα καλά, νιώθω δυνατή, νιώθω πολύ καλά. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ αν και γέννησα πολύ εύκολα, σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές», είπε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η αποκάλυψη της Πέννυς Μπαλτατζή για τις εξωσωματικές

Συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ», έδωσε η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτάτζη , μιλώντας μεταξύ άλλων και για την προσπάθεια που έκανε με τις εξωσωματικές.

Έχεις περάσει και από μία δύσκολη φάση μέχρι να καταφέρεις να κάνεις παιδί. Τι σε δίδαξε όλο αυτό και τι λες σε όλες αυτές τις μητέρες που προσπαθούν εκεί έξω;

Αρχικά να σου πω ότι υπάρχει κόσμος που ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα μου στέλνει ότι κατάφεραν τελικά να κάνουν μωράκι μετά από πολλές προσπάθειες. Μεγάλη χαρά μου δίνουν. Όταν δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια, δεν χρειάζεται μία γυναίκα να κάνει εξωσωματική. Αγαπηθείτε λίγο παραπάνω με τους συζύγους σας και θα έρθει αυτή η μαγική στιγμή. Με βάλανε να κάνω εξωσωματική χωρίς λόγο και τελικά συνέλαβα τον γιο μου με φυσικό τρόπο. Μου έλεγαν οι γιατροί ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί. Κι έφτασα σε σημείο να το πιστεύω κι εγώ. Γιατί με τον τρόπο τους με έκαναν να το πιστεύω. Δυστυχώς δεν υπάρχει ενσυναίσθηση και ψυχολογική στήριξη από το προσωπικό.