''Στάζουν'' μέλι οι αναρτήσεις τους - Η τρυφερή αγκαλιά του Γκέντσογλου στην αγαπημένη του Κίκα

Για που το έβαλαν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Στάζουν'' μέλι οι αναρτήσεις τους - Η τρυφερή αγκαλιά του Γκέντσογλου στην αγαπημένη του Κίκα

O Σάββας Γκέντσογλου παρ' όλο που δεν επιθυμεί να προκαλεί με την προσωπική του ζωή, όπως έκανε και τα χρόνια που είχε σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη, την ίδια στάση κρατάει και σήμερα, που έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Κίκα Τσέκου.

Ο γνωστός και πολύ γοητευτικός ποδοσφαιριστής είναι εμφανώς ανανεωμένος και μέσα από αναρτήσεις, που συνήθως κάνει η καλή του, βλέπουμε πως την έχει ''πατήσει'' μαζί της και της κάνει αν όχι όλα, τότε σίγουρα πολλά χατίρια. Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι έχει κάνει κάποια εξόρμηση, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία από το σημείο αγκαλιά.

Οι τρυφερές στιγμές του Σάββα Γκέντσογλου με τη σύντροφό του Κίκα

Σάββας - Κίκα

Ποιά είναι η Κίκα Τσέκου

Η Κίκα Τσέκου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη. Είναι 26 χρονών με αναλογίες μοντέλου και έχει σπουδάσει παιδαγωγικά.
Είναι επιχειρηματίας στο επάγγελμα, και έχει την δική της σειρά ρούχων, τσαντών, παπουτσιών και αξεσουάρ με δικό της e-shop. .

Είναι φίλη με την Ιωάννα Τούνη και μάλιστα γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, αφού οι σπουδές της έγιναν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Η Κίκα Τσέκου αγαπάει πολύ τα ταξίδια και δηλώνει κορίτσι του καλοκαιριού! Άλλωστε, της πάει πολύ μιας και διαθέτει εκπληκτικό κορμί

Η εταιρία της «KIKA» ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2016, στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα online κατάστημα που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και τα νέα trends.

Σας το παρουσιάζουμε όπως είναι στο site:

Κύριο μέλημά μας, είναι να σας προτείνουμε διαρκώς νέα, μοντέρνα outfits και τάσεις, συνδυάζοντας φρέσκα και κομψά ρούχα.
Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρίας μας είναι η πολύ καλή ποιότητα, σε συνάρτηση με τις ασυναγώνιστες τιμές μας. Η μόδα για εμάς, δεν είναι πολυτέλεια!
Θεωρούμε πως το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας είναι οι ικανοποιημένοι και σταθεροί πελάτες μας, καθώς προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάθε εμπειρία αγορών σας, μοναδική.