Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

"Δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ ποτέ" - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Super Κική για την απιστία του συντρόφου της

''Δεν υπάρχει καθόλου εμπιστοσύνη...''

News 05.08.2022 15:16
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Στην εκπομπή του Konilo στο Youtube βρέθηκε η Super Κική και στη συνέντευξή της που βγήκε στον αέρα χθες 4/8 έκανε και μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις σχέσεις με τον πρώην της Βίκτωρα. Παραδέχτηκε ότι γίνονται προσπάθειες να τα ξαναβρούν, ωστόσο υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης λόγω της απιστίας του, που της έχει δημιουργήσει πολλά τραύματα.

Η γνωστή influencer προσπαθεί να ξεπεράσει την πρόσφατη αποβολή και κάνει πράγματα για τον εαυτό της προκειμένου να ανακάμψει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται για διακοπές στην Ικαρία με τις καλές της φίλες Φαίη και Αγγελική Μανουσάκη και ανέβασε και τις πρώτες τους φωτογραφίες από τις διακοπές που είχε τόσο πολύ ανάγκη, αφού όπως είχε παραδεχθεί δεν είχε κάνει ποτέ στη ζωή της κανονικές διακοπές.

Τα λόγια και η συγκίνηση της Super Κικής για τις απιστίες του Βίκτωρα

Παραδέχθηκε λοιπόν στον Konilo τα εξής:

«Eίναι πολύ περίπλοκη η σχέση που έχω από την αρχή. Έχω καταλάβει από όλα αυτά που έχω ζήσει ότι εκεί που φοβόμαστε να πάμε εκεί είναι η εξέλιξη. Δεν είμαστε ακριβώς μαζί αλλά παλεύεται αυτό να βγάλουμε μια άκρη γιατί υπάρχει πάρα πολλή αγάπη μεταξύ μας, αλλά και πάρα πολλές μαχαιριές ο ένας στον άλλο.

Όπως παραδέχτηκε έχει φταίξει και αυτή στην κρίση εμπιστοσύνης:

«Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη καθόλου, γνωριζόμασταν από πολύ παλιά ως σερβιτόρα εγώ αλλά για λίγο, και μετά από εφτά χρόνια ξαναγνωριστήκαμε. Εγώ από την πάρα πολλή ανασφάλεια επειδή μου άρεσε πάρα πολύ προσπαθούσαν να τον κάνω συνεχώς να νιώθει ανασφάλεια. Τύπου stories στους στενούς φίλους με τον Rack, ενώ τον Rack εν τον βλέπω καθόλου ερωτικά του είχα δώσει την εντύπωση ότι μπορεί και να τον βλέπω ερωτικά.

Με αποτέλεσμα να γίνεται το αντίστροφο γιατί ο άνθρωπος αυτός εγώ δεν είχα σκεφτεί ότι ήταν στρατό, ότι είναι πολύ μικρότερος από εμένα, νταραβερίζεται με μία που την βλέπει διάσημη σε εισαγωγικά, οπότε άντε να πειστεί ότι εγώ είμαι κομπλέ και τα κάναμε κουβάρι γενικά».

Ενώ για την πλευρά του σημείωσε τα εξής:

«Είμαι σχεσού δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά τέτοιο συναίσθημα στη ζωή μου, ερωτικό, φιλικό, νιώθω πάρα πολύ νοιάξιμο και τα κάναμε όπα όλα.Πάει και αυτός ψυχολόγο τώρα παλεύουμε πάρα πολύ. Θα ήθελα να είμαστε μαζί αν και δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου γιατί έπαιξε πολύ μπάλα με άλλες γυναίκες και το μάθαινα δεξιά αριστερά, μηνύματα.

Εμένα αυτό μου κατάπιε τη ζωή. Δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ ποτέ. όταν ακόμα στέλνεις ένα μήνυμα ή ένα reaction σε μια κοπέλα που ακολουθεί την Super Κική, αυτή η κοπέλα επειδή δε με βλέπει σαν άνθρωπο και με βλέπει σα μηχανή, θα λέει μέχρι να πεθάνει ότι έκανα αυτό με τον γκόμενο της Super Κικής. Και δε θα το λέω μόνη της θα το λέει παντού και έτσι τα μαθαίνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 19ο λεπτό και μετά:

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση λίγο καιρό πριν την αποβολή

Είναι κάπως άγνωστο το πότε ακριβώς έδωσε τη συγκεκριμένη συνέντευξη η Super Κική παρ' ότι βγήκε στον αέρα μόλις χθες. Ωστόσο λίγες μέρες πριν ανακοινώσει τα δυσάρεστα της αποβολής, οι δυο τους είχαν κάνει μια κοινή εμφάνιση, που επιβεβαιώνει ενδεχομένως το ότι προσπαθούν να τα ξαναβρούν, χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι μαζί αυτή τη στιγμή.

Έτσι, βρέθηκαν μαζί στο θέατρο Αθηνά προκειμένου να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση “Ο συλλέκτης” με τον Αργύρη Αγγέλου και την Ιωάννα Πηλιχού.

Super Κική και σύντροφος

Super Κική και σύντροφος θέατρο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είμαι εντελώς μόνη μου...» - Τα δάκρυα της Super Κική για την κολλητή φιλία με τη Φαίη που έληξε

''Με έβαλε να κλέψω περίπτερο και τον συνάντησα στη φυλακή'' - Η πρώτη συνέντευξη της Super Κικής μετά την αποβολή

Share