Τα άφησε όλα πίσω της η Super Κική - Βίντεο από τις διακοπές της στην Ικαρία μετά την αποβολή της

Της αξίζει λίγη ηρεμία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα άφησε όλα πίσω της η Super Κική - Βίντεο από τις διακοπές της στην Ικαρία μετά την αποβολή της

Η Super Κική έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της όλες τις δύσκολες στιγμές που έζησε το τελευταίο διάστημα και όπως αποκάλυψε στις τελευταίες τις αναρτήσεις θα αφιέρωνε λίγο χρόνο στον εαυτό της πηγαίνοντας τις πρώτες της κανονικές διακοπές. Αυτό ακριβώς έκανε, λοιπόν, και βρέθηκε στην Ικαρία με δύο πολύ καλές της φίλες.

Ήδη φαίνεται πως αισθάνεται καλύτερα, χαλαρώνοντας στην παραλία, ενώ μάλιστα τόνισε πως "το ζει" πολύ έντονα αφού έφτασε σε σημείο να μαγειρέψει, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει γενικότερα. Η ηρεμία που αποπνέει μέσα από τα story της στο Instagram είναι μεταδοτική.

Οι αναρτήσεις της Super Κικής από τις διακοπές της μετά την αποβολή της

Super Κική

Super Κική - διακοπές

Super Κική - διακοπές μετά την αποβολή

"Με βλέπουν σαν μηχάνημα παρά σαν άνθρωπο"

1000 ευρώ μετρητά κληρώνει η Super Κική στον νέο της διαγωνισμό, όπως ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ωστόσο, η τότε εγκυμονούσα instagrammer (δείτε εδώ για πρώτη φορά φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα) θέλησε να εκφράσει την ενόχλησή της με κάποια μηνύματα που έλαβε, αναφορικά με την εν λόγω κλήρωση.

Συγκεκριμένα, πολλοί την παρακαλούν να τα δώσει σε εκείνους γιατί αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κι αυτό είναι που έχει εκνευρίσει αρκετά την Κική καθώς την επηρεάζει πολύ ψυχολογικά.

«Όταν στέλνετε τα προβλήματά σας για να δώσω σε εσάς τα 1000 ευρώ είναι ακραία χειριστικό και ψυχοφθόρο. “Μακάρι να τα κερδίσω εγώ που είμαι μόνο μανούλα”, “εγώ που έχω απλήρωτα νοίκια”, “εγώ βαφτίζω ένα παιδάκι κουτσό”, “εγώ που δεν έχω δάχτυλα”…

Κάθε φορά το ίδιο, δεν είστε κρίμα αλλά χειριστικοί. Έχουμε πει είναι κλήρωση και τυχαίνει όποιος τον πιάσει η εφαρμογή. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μου γ@@@@ε την ψυχή. Όλοι έχουμε προβλήματα και το γνωρίζω πολύ καλά. Και η δική μου οικογένεια έχει άπειρα προβλήματα χρημάτων και υγείας και μάλιστα πολύ σοβαρά.

Γενικά περισσότερο με στεναχωρεί που οι περισσότεροι άνθρωποι με βλέπουν σα μηχάνημα παρά σαν άνθρωπο. Σίγουρα δε φταις και δε σε χρεώνω γιατί και εγώ παλιότερα έτσι νόμιζα για άλλους. Αλλά θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν κάναμε προσπάθεια να καταλάβουμε τον άλλο λίγο περισσότερο από όσο προσπαθούμε να καταλάβουν εμάς. Αυτό παλεύω να το κάνω και εγώ τον τελευταίο καιρό γιατί πάντα με ένοιαζε να καταλάβουν εμένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

undefined

undefined

undefined