«Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου...» - Ρίγη συγκίνησης με την νέα αποκάλυψη της Super Κικής μετά την αποβολή της

Ετοιμάζεται να φύγει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου...» - Ρίγη συγκίνησης με την νέα αποκάλυψη της Super Κικής μετά την αποβολή της

Η Super Κική διανύει μία πολύ δύσκολη φάση αυτή την περίοδο της ζωής της, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απέβαλε. Έκτοτε, εξήγησε πως χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της και για να βρει ξανά τα πατήματά της. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει δεν είναι άλλος από το να πάει διακοπές με τους φίλους της.

Έτσι, λοιπόν, την Δευτέρα 1/8 ανέφερε στο προφίλ της πως ετοιμάζεται να σαλπάρει για Ικαρία και είναι πολύ ικανοποιημένη με αυτή την απόφαση, διότι πάντα ήθελε να βρεθεί εκεί, ενώ τόνισε πως η χαρά της είναι ακόμη μεγαλύτερη, εφόσον είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει κανονικές διακοπές.

Η νέα αποκάλυψη της Super Κικής μετά την αποβολή της

«Αύριο φεύγουμε Ικαρία με τη Φαίη Μανουσάκη και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το’ χα καημό να πάω», επισήμανε αρχικά και σε δεύτερη ανάρτησή της συμπλήρωσε: «Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου κανονικές διακοπές».

Super Κική

Super Κική - διακοπές

Την ρώτησαν για την εγκυμοσύνη

Είναι γνωστό, πως πολύ πρόσφατα είχαμε μάθει ευχάριστα νέα για την Super Κική μιας και ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και με πολύ χαρά το είχε ανακοίνωσε δημόσια, πως περίμενε να έρθει στη ζωή της. Τελικά υπήρξε μια δυσάρεστη εξέλιξη, αφού απέβαλε και πλέον διαχειρίζεται το όλο συμβάν.

Το Σάββατο 30/7 έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στα social media με τον εαυτό της, στο οποίο έδειχνε αρκετά καλά. Ενώ ωστόσο έχει γίνει γνωστό, πως δεν είναι έγκυος πια είχε ένα σχόλιο από ακόλουθο της, που μάλλον δεν το γνώριζε και εκείνη θέλησε να του απαντήσει καταλλήλως και να κοινοποιήσει μάλιστα την απάντηση της.

«Καλησπέρα Χαράλαμπε σε ευχαριστώ! Τώρα όπου να ναι γεννάω».

Super Κική - Σχόλιο