Παραλίγο να γίνει ένα με το πάτωμα - Το ατύχημα του Νίκου Κουρή στον αέρα της εκπομπής Δες και Βρες

Την γλίτωσε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραλίγο να γίνει ένα με το πάτωμα - Το ατύχημα του Νίκου Κουρή στον αέρα της εκπομπής Δες και Βρες

Ο Νίκος Κουρής πέρα από την υποκριτική, αποφάσισε να δοκιμάσει τον εαυτό του και στην παρουσίαση με την νέα εκπομπή στο κανάλι της ΕΡΤ, Δες και Βρες. Φαίνεται πως ο ρόλος αυτός του ταιριάζει αρκετά, αν και φυσικά υπάρχουν και οι περίεργες στιγμές στο αέρα, με μία ακόμη να είναι αυτή της Παρασκευής 5/8 κατά την είσοδό του στο πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός με το που μπήκε στο στούντιο και βρέθηκε μπροστά στις κάμερες παραπάτησε και παραλίγο να βρεθεί ξαπλωμένος στο πάτωμα. Βέβαια, αντιμετώπισε με χιούμορ το γεγονός και στη συνέχεια προχώρησε σαν να μην έγινε τίποτα.

Το ατύχημα του Νίκου Κουρή στον αέρα της εκπομπής Δες και Βρες

«Έχει νόημα να μιλάω για τον διαβήτη γιατί...»

Στην εκπομπή “Breakfast@star” έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Κουρής, o ταλαντούχος και πολύ γνωστός ηθοποιός που απολαμβάνουμε μεταξύ άλλων φέτος σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νίκος Κουρής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τηλεπαιχνίδι “Δες και βρες” το οποίο παρουσιάζει αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τον διαβήτη.

«Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι αν θα συνεχιστεί του χρόνου το “Δες και βρες”. Το παιχνίδι με έχει χαλαρώσει πολύ, η χαρά που παίρνει ο κόσμος είναι βάλσαμο για μένα», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρής.

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια ιδανική πίστα, είμαι πάρα πολύ περήφανος. Πέρασα από κάστινγκ για το ρόλο, έτσι πρέπει να γίνεται. Έχω φτάσει σε σημείο να επηρεαστώ από κριτικές και να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου».

Κλείνοντας ανέφερε: «Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Το κανονικό είναι να μιλάς με τη δουλειά σου, όχι με λεπτομέρειες για τη ζωή σου. Έχει νόημα να μιλάω για τον διαβήτη, γιατί δίνω δύναμη σε κάποιους ανθρώπους».