Κακιά πεθερά η Victoria Beckam - Δε μιλιέται με τη νύφη της μετά το γάμο

Στα άκρα οι σχέσεις των δύο γυναικών

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κακιά πεθερά η Victoria Beckam - Δε μιλιέται με τη νύφη της μετά το γάμο

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να χαρούν το γάμο τους ο γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn με τη σύζυγό του Νicola Peltz και ήδη δημοσιεύματα του ξένου τύπου κάνουν λόγω για τεταμένες σχέσεις μεταξύ πεθεράς και νύφης. Η κόντρα τους βέβαια ξεκινήσει πριν από τον πολυσυζητημένο γάμο, ωστόσο αποκλειστικό δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι πλέον δε μιλάνε καν.

Ο γάμος του Brooklyn και της Nicola έγινε στις 9 Απριλίου του 2022, μετά από δύο χρόνια σχέσης και έγινε στο αχανές κτήμα στο σπίτι του πατέρα της νύφης στο Palm Beach της Φλόριντα. Το μυστήριο κόστισε πολλά εκατομμύρια, αφού από το νυφικό, μέχρι το μπουφέ και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα είχαν οργανωθεί όλα στην εντέλεια.

Τι γνωρίζουμε για τις σχέσεις Victoria Beckham και Nicola Peltz

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν από τον γάμο. «Δεν αντέχουν η μία την άλλη και δεν μιλάνε» δηλώνει πηγή από το περιβάλλον τους στην εφημερίδα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η Peltz – που είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου Nelson Peltz, δεν ήθελε τη μέλλουσα πεθερά της ανακατευτεί καθόλου στις προετοιμασίες του γάμου.

Αυτό έφερε τις σχέσεις τους στα άκρα καθώς ήδη η Victoria δεν συμπαθούσε την μέλλουσα νύφη της. Βέβαια η πρώην Spice Girl έκανε μία ανάρτηση όταν έγινε ο γάμος καλωσορίζοντας την Peltz στην οικογένεια. Μόνο που η νεαρή κληρονόμος δεν είδε ποτέ σαν νέα οικογένεια αυτή των Βeckhams.

Στο μεταξύ χώρισε και ο άλλος γιος της οικογένειας

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτώρια παραμένουν σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα και δεμένα ζευγάρια, που παρά την πολυτάραχη ζωή και των δύο έχουν αντέξει στο χρόνο. Τη μαγική αυτή συνταγή βέβαια φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να την περάσουν στα παιδιά τους, καθώς όπως έγινε γνωστό o 19χρονος γιος τους Ρομέο, που ακολουθεί και τα χνάρια του πατέρα του στη μπάλα έβαλε τέλος στη σχέση του με τη Mia Regan μετά από τρία χρόνια.

Ο Romeo Beckham και η Mia Regan έβαλαν τέλος στη σχέση των τριών χρόνων, αφού το άγχος της διαχείρισης μιας σχέσης εξ αποστάσεως επηρέασε το νεαρό ζευγάρι. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής διέγραψε κάθε ίχνος της Mia από τον λογαριασμό του στο Instagram!

Πηγές επιβεβαίωσαν έκτοτε στη MailOnline ότι το ζευγάρι χώρισε λόγω της αναπόφευκτης πίεσης που προκλήθηκε από τα αντικρουόμενα προγράμματα της δουλειάς τους, με τον Romeo να περνά μεγάλο μέρος του χρόνου του στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ακολουθεί ποδοσφαιρική καριέρα, και τη Mia να βρίσκεται μόνιμα στο Λονδίνο λόγω του μόντελινγκ.

Μια πηγή είπε στη MailOnline: «Ουσιαστικά η σχέση εξ αποστάσεως στις νεαρές ηλικίες τους είχε το βάρος της. Ο Romeo και η Mia είναι και οι δύο υπέροχοι νέοι, αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο και η οικογένεια Beckham αγαπά τη Mia. Συνεχίζει να συνεργάζεται με τη Victoria Beckham μέσω της δουλειάς της, αλλά δυστυχώς ο Romeo και η Mia δεν είναι πια μαζί».

Ο Ρομέο Μπέκαμ και η πρώην σύντροφός του