Αγνώριστος ο γιός της Καραβάτου - Οι φωτογραφίες που δείχνουν πόσο μεγάλωσε ο μικρός Αρίωνας

Είναι εμφανής η διαφορά...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αγνώριστος ο γιός της Καραβάτου - Οι φωτογραφίες που δείχνουν πόσο μεγάλωσε ο μικρός Αρίωνας

Η Κατερίνα Καραβάτου φροντίζει να εξομολογείται πολύ συχνά και στα social media την λατρεία που έχει προς τα δυο της παιδιά που απέκτησε με τον Κρατερό Κατσούλη, Αρίωνα και Αέλια. Μετά από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνει επιτέλους διακοπές μαζί τους και βρήκε δυο φωτογραφίες του γιου της στις οποίες είναι εμφανές το πόσο έχει μεγαλώσει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Πρόσφατα μάλιστα μέσα από ανάρτησή της αποκάλυψε και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ταλέντο του μικρού, που δεν είναι άλλο από την φωτογραφία. Πειραματίζεται μάλιστα πάνω στη μαμά του, αλλά και στη γάτα της οικογένειας, με κάποιες φωτογραφίες να είναι πολύ καλές και άλλες της Καραβάτου να είναι λίγο...τρεμουλιαστές.

Οι φωτογραφίες της Καραβάτου που δείχνουν την ανάπτυξη του μικρού Αρίωνα

Ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα με τον γιο της, Αρίωνα και την ίδια να φορά το ίδιο μπλουζάκι. Πρόκειται για μία φωτογραφία πέντε χρόνια πριν και μία του «σήμερα» την οποία τράβηξε η κόρη της, Αέλια.

«Χαχαχα! Σοκ! Σχεδόν το μοναδικό πράγμα που έχει μείνει ίδιο, είναι το μπλουζάκι…» σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο γιος της Καραβάτου πέντε χρόνια πριν

Άγνωστο ακόμα το που θα τη δούμε τη νέα σεζόν - Οι τελευταίες της δηλώσεις στο τέλος της εκπομπής

Αυλαία έριξε η εκπομπή Τι λες τώρα, στις 26/6 (δείτε τι τηλεθέαση έκανε) με την Κατερίνα Καραβάτου να αποχαιρετά το τηλεοπτικό της κοινό. Μετά από μια δύσκολη χρονιά που πέρασε με το διαζύγιο της, τον κορωνοϊό και το θάνατο της μαμάς της, ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Μετά λοιπόν το φινάλε, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μιλώντας για τα συναισθήματα της και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Πολύ ωραία νιώσαμε. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την εκπομπή και ήμουν ανάμεσα σε φίλους. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα γιατί συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα» είπε αρχικά.

Αφού επιβεβαίωσε ότι το «Τι λες τώρα!» δεν θα συνεχίσει του χρόνου η παρουσιάστρια ανέφερε πως «για του χρόνου συμβαίνουν πολλά πράγματα είναι πάγια τακτική αυτή».

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή, η Κατερίνα Καραβάτου έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό.