Ολόκληρη γυναίκα η Μαρία Βοσκοπούλου - Στο πλευρό της Άντζελας Γκερέκου για τα γυρίσματα στη Γη της Ελιάς

Απολαμβάνει τη Μάνη μαζί με τη μητέρα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόκληρη γυναίκα η Μαρία Βοσκοπούλου - Στο πλευρό της Άντζελας Γκερέκου για τα γυρίσματα στη Γη της Ελιάς

Η Άντζελα Γκερέκου πέρασε μία περίοδο βυθισμένη στη θλίψη μετά τον χαμό του άντρα της, Τόλη Βοσκόπουλου και ακόμα δεν μπορεί να το ξεπεράσει, αφού λίγες ημέρες πριν ήταν και η επέτειος του γάμο τους και της έφερε στο μυαλό πολλές αναμνήσεις. Παρόλα αυτά, η δουλειά είναι δουλειά και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μάνη για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Δεν είναι μόνη, όμως, αφού εκεί βρίσκεται και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, με την παρέα της, απολαμβάνοντας τις διακοπές της. Μάλιστα, η ίδια έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και δημοσιεύσει συχνά φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές στιγμές της, "τρελάινοντας" το κοινό της με το καλλίγραμμο σώμα της.

Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου μαζί στη Μάνη

Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου - Γη της Ελιάς

Μαρία Βοσκοπούλου

Μάνη - Μαρία Βοσκοπούλου

Μαρία Βοσκοπούλου - Μάνη

Πέταξε τα μαύρα λίγες ημέρες μετά το μνημόσυνο για τον Βοσκόπουλο και αποθεώθηκε

Λίγες ημέρες μετά το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, η Άντζελα Γκερέκου αποφάσισε να κάνει μία τολμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το κοινό την αποθέωσε γι' αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φαίνεται πως πέταξε μια και καλή τα μαύρα ρούχα από πάνω της και φόρεσε ένα λευκό σύνολο από πάνω μέχρι κάτω και πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της. Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της ήταν πολλά και πολλοί της έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για αυτή την απόφαση, με την ηθοποιό να τους απαντάει και να εξηγεί πως όλοι πενθούν με τον δικό τους τρόπο.

«Γεμίζουμε μπαταρίες», δήλωσε αρχικά.

Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου - ρούχα

Άντζελα Γκερέκου - σχόλιο

«Η κάθεμια μας έχει το δικό της τρόπο να πενθεί. Σημασία έχει πως νοιώθεις μέσα σου αλλά κ πως θέλεις εσύ να το εκφράσεις .Κ εγώ για να είμαι ειλικρινής το ήθελα», έγραψε χαρακτηριστικά για το σχόλιο αυτό.