Στο χειρουργείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Τι συνέβη;

Λίγες στιγμές πριν τον γάμο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο χειρουργείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε να χαρεί το καινούριο του σπίτι το ζεύγος Μαυρικίου - Ζήση, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Ιλάειρα στο Instagram, ο σύντροφός της, Μαυρίκιος υποβλήθηκε σε χειρουργείο λίγο πριν τον γάμο τους.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία με τα χέρια τους ενωμένα, με τον αγαπημένο της ξαπλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου και ενημέρωσε με το κείμενό της πως όλα είναι καλά και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι για την κατάστασή του. Δεν θέλησε να αναφέρει τους λόγους που κρύβονται πίσω από την εισαγωγή του, ωστόσο φαίνεται πως ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 28/8 στη Λεμεσό.

Η ανάρτηση της Ιλάειρα Ζήση για το χειρουργείο του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας . Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του . Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα , αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί .

Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε . Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι . Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή!! Κάθε μέρα!

Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους . Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Το δώρο εκατομμυρίων ευρώ που έκαναν οι γονείς του τενόρου στη νύφη τους

Μια φορά ευτυχισμένος ο Μαυρίκιος; 10 οι γονείς του! Οι μελλόνυμφοι βρίσκονται στην διαδικασία των προετοιμασιών καθώς ο γάμος τους θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα στη Λεμεσό (δείτε εδώ πόσο κόστισε το προσκλητήριο). Όλα θα είναι εθιμοτυπικά και... φρόντισαν πολύ καλά για να συμβεί αυτό.

Ένα σπίτι στη Λεμεσό θα είναι το δώρο που θα κάνουν οι γονείς του Μαυρίκιου Μαυρικίου στη νύφη τους, Ιλάειρα Ζήση για τον γάμο. Το σπίτι που θα πάρει δώρο η Ιλάειρα μετά τον γάμο της - δείτε βίντεο παρακάτω - με τον Μαυρίκιο, κατασκευάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να είναι έτοιμο για τα τέλη Αυγούστου όταν και έχει προγραμματιστεί το μυστήριο.

Οι γονείς του γαμπρού θέλουν να ετοιμαστεί σε αυτό η νύφη και να γίνουν όλα τα παραδοσιακά κυπριακά έθιμα. Ο γαμπρός θα ντυθεί στο πατρικό του. Ανάμεσα στα σημαντικότερα έθιμα του γάμου, που επιβιώνουν μέχρι σήμερα, είναι το ξύρισμα του γαμπρού, το «στόλισμα» του γαμπρού και της νύφης, το ζώσιμο, το κάπνισμα και ο χορός των ρούχων. Τα πρώτα πέντε έθιμα λαμβάνουν χώρα στο σπίτι του κάθε μελλόνυμφου, πριν από την τέλεση του θρησκευτικού τελετουργικού του γάμου.

Οι μελλόνυμφοι στολίζονται ο καθένας στο πατρικό του σπίτι. Υπεύθυνοι για το στόλισμα του γαμπρού και της νύφης είναι ο κουμπάρος και η κουμπάρα, γι’ αυτό βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους. Το στόλισμα γίνεται με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων (βιολί και λαούτο) και με συγκεκριμένα τραγούδια. Οι μουσικοί τραγουδούν και οι παρευρισκόμενοι πλουμίζουν τον κουρέα και τον β(κ)ιολάρη, ρίχνοντας χρήματα σε δύο πιάτα. Στο τέλος σπάζουν και το πιάτο μέσα στο οποίο πλούμιζαν τον κουρέα.