"Όταν ξύπνησα, δεν..." - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σούλας Λιάκου για την περιπέτεια υγείας της

Μέσα από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Σούλα Λιάκου μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μιας και πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου στην αρχή της εβδομάδας συγκεκριμένα μεταφέρθηκε στην Αθήνα μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο εν τέλει προήλθε από εγκεφαλίτιδα.

Οι δηλώσεις της Σούλας Λιάκου για την περιπέτεια υγείας της

«Θυμάμαι μόνο ότι είχα έναν υψηλό πυρετό, 39.8, στον οποίο δεν έδωσα σημασία και κοιμήθηκα έτσι. Οταν ξύπνησα, δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα στο “Metropolitan”. Με είχαν μεταφέρει με ελικόπτερο και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα.

Οι γιατροί μού είπαν ότι κάποιος ιός ανέβηκε στο κεφάλι από τον πυρετό και μου έκαναν αντι-ιική θεραπεία και antivirus. Πλέον αισθάνομαι μια χαρά, αλλά πρέπει να συνεχίσω τη θεραπεία. Μου έκαναν μια ηρεμιστική ένεση στο ελικόπτερο και εκεί έχασα τις αισθήσεις μου. Τις ξαναβρήκα στο νοσοκομείο και ευτυχώς που ήρθα στο “Μetropolitan”, γιατί οι γιατροί, χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου, μου έδωσαν τη σωστή θεραπεία

Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του “Μetropolitan” για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρέχουν ακόμα και φυσικά την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Πραγματικά δεν περίμενα να έχω κύμα συμπαράστασης απ’ όλο τον κόσμο. Είναι κάτι που μου προκαλεί πολύ μεγάλη συγκίνηση».

Οι δηλώσεις της Σούλας Λιάκου για την περιπέτεια υγείας της 

Η πρώτη ανάρτηση της μέσα από το νοσοκομείο

Τα ξημερώματα της Τρίτης 2/8 αποφάσισε η ίδια να αποσαφηνίσει τα όσα γράφονταν τις τελευταίες ώρες με μία ανάρτηση, που έκανε από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Μέσα από το νοσοκομείο λοιπόν, δημοσίευσε ένα από βίντεο από το Μητροπολιτικό νοσοκομείο, εξηγώντας πως η ταλαιπωρία της έληξε αισίως.

«Φίλοι μου, όπως θα δείτε, είμαι μακριά από τα μέσα ενημέρωσης για λίγες ημέρες λόγω ενός περιστατικού υγείας. Τώρα που όλα έχουν επανέλθει στην κανονικότητα, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το Metropolitan Hospital για την εξαιρετική και γρήγορη ανταπόκρισή του και το καταπληκτικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που αντιμετώπισε την περίπτωσή μου τόσο αποτελεσματικά».

Λιάκου - Νοσοκομείο