Μεγαλώνει η δυναστεία των Kardashians - Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η απατημένη Khloe από τον Thompson

Γέννησε η παρένθετη μητέρα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μεγαλώνει η δυναστεία των Kardashians - Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η απατημένη Khloe από τον Thompson

Κάθε μέρα στην ζωή των αδερφών Kardashians είναι και μία έκπληξη, αφού μετά το χωρισμό της Kim, αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Khloe να ανακοινώσει ότι έγινε μητέρα, από τον άντρα που την απάτησε τρεις φορές, τον Tristan Thompson. Mάλιστα δεν έφτανε μόνο η απιστία, αλλά την τελευταία φορά που πήγε με άλλη έκανε και παιδί μαζί της το οποίο αρνείται να αναγνωρίσει.

Το τέως ζευγάρι λοιπόν, αφού πια δεν είναι μαζί, πήρε μια απόφαση που σόκαρε πολλούς, να αποκτήσει ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Μάλιστα έχουν ήδη μια τετράχρονη κόρη μαζί, ενώ ο μπασκετμπολίστας έχει άλλους δύο γιους, πέρα από το παιδί που δεν αναγνωρίζει, που είναι της γυναίκας που απάτησε με την Khloe και ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το δεύτερο παιδί της Khloe Kardashian και του Thompson

Oι δυο τους λοιπόν απέκτησαν τo δεύτερο παιδί τους, ένα αγοράκι, μέσω παρένθετης μητέρας. Εκπρόσωπος της 38χρονης τελεπερσόνας επιβεβαίωσε μάλιστα την ευχάριστη είδηση στο Page 6.

Θυμίζουμε πως η είδηση πως ο 31χρονος μπασκετμπολίστας και η Κλόε Καρντάσιαν θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς μέσω παρένθετης μητέρας, έγινε γνωστή στις 13 Ιουλίου, 7 μήνες μετά την αποκάλυψη του τελευταίου τους χωρισμού. Δεν είναι σαφές ποια θα είναι η συμφωνία μεταξύ της Κλόε Καρντάσιαν και του Τρίσταν Τόμσον όσον αφορά την επιμέλεια του παιδιού.

Στο μεταξύ πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφορούσε στη Μύκονο με τη γυναίκα που απάτησε την Kloe

Χαμός είχε προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την είδηση πως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Tristan Thomson, περιμένει το δεύτερο παιδί του με την Khloe Kardashian, ενώ έχουν χωρίσει πάλι, μετά το σκάνδαλο που είχε προκληθεί όταν μαθεύτηκε πως όχι μόνο την απάτησε, αλλά έκανε και παιδί με άλλη γυναίκα! Το παιδί ήρθε, ωστόσο οι εκπλήξεις σε σταματάνε

Πριν από λίγες εβδομάδες εθεάθη στην Μύκονο, χέρι χέρι όπως φημολογείται με την συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ έχουν γίνει τόσα, και ενώ δεν αναγνώριζε το παιδί του, όπως της είχε κάνει ξεκαθαρίσει όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Τίποτα δεν ξεφεύγει από την Soula Glamorous, και είναι γεγονός, μιας και της έστειλαν το επίμαχο βίντεο με τον μπασκετμπολίστα να περπατά στα σοκάκια μαζί της, με τους γύρο να μένουν με το στόμα ανοιχτό!