Μετά από 2 χρόνια ξανά στην θάλασσα η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η συγκινητική φωτογραφία

"Μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μετά από 2 χρόνια ξανά στην θάλασσα η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η συγκινητική φωτογραφία

Δύο χρόνια μετά την άγρια επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι πια έτοιμη να πατήσει ξανά στα πόδια της και να συνεχίσει την ζωή της από εκεί που την έχει αφήσει. Η ίδια συνεχίζει κανονικά τα χειρουργεία, αλλά πλέον μπορεί και κυκλοφορεί χωρίς μάσκα στο πρόσωπό της.

Μάλιστα, οι γιατροί της επέτρεψαν να εκτίθεται μέχρι και στον ήλιο κατά τις απογευματινές ώρες, κάτι που την έχει χαροποιήσει πολύ και φυσικά το μοιράστηκε αμέσως με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φορώντας ένα εντυπωσιακό μαγιό το οποίο κολάκευε τέλεια τη σιλουέτα της.

Το πιο σημαντικό στην φωτογραφία όμως είναι το χαμόγελό της, το οποίο έφτανε μέχρι τα αυτιά.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την θάλασσα

«Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την θάλασσα

«Ένιωθα αγωνία» - Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόλμησε την πιο μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μέχρι τώρα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πάντα προσπαθεί να δείχνει την όμορφη πλευρά της ζωής μέσα από διάφορα συγκινητικά μηνύματα προς το κοινό της, παρά το γεγονός πως πέρασε έναν Γολγοθά. Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανέβασε, δηλαδή, μία σειρά από φωτογραφίες, από τη στιγμή που έκοβε τα μαλλιά της, ενώ αφέθηκε στα χέρια επαγγελματιών και για το μακιγιάζ της. Μάλιστα, προχώρησε και σε μία μικρή εξομολόγηση για τα συναισθήματά της εκείνη την ώρα.

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του «επέτρεψα» να με βάψει.(!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ... όπως οι άνθρωποι με καρκίνο.

Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως ????????έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή. Ε αυτό ήταν... τον ΛΑΤΡΕΨΑ. @dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου - μεταμόρφωση

Ιωάννα Παλιοσπύρου - αλλαγή

Ιωάννα Παλιοσπύρου - μακιγιάζ