Χαμογελούν τα μάτια της - Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στο κοινό της

Δύναμη ψυχής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελούν τα μάτια της - Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στο κοινό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, την οποία αποθέωσε ο Γιώργος Αρσενάκος, το τελευταίο διάστημα της ζωής της έχει βιώσει πολλά σκαμπανευάσματα στην ψυχοσύνθεσή της και την διάθεσή της εξαιτίας του αγώνα που δίνει για να μπορέσει να επανέλθει μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε. Ωστόσο, αντί να της δίνει δύναμη ο κόσμος και οι δικοί της άνθρωποι, γίνεται η ίδια η δύναμή της και προσφέρει κίνητρο και στο κοινό της για να κάνει το ίδιο.

Πρόσφατα, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ποζάρει χαμογελαστή κοιτώντας την κάμερα και φορώντας ένα πολύχρωμο και φωτεινό φόρεμα σε μωβ και πορτοκαλί αποχρώσεις και έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Η συμβουλή της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο κοινό της

«Η ευτυχία είναι επιλογή. Να είσαι ευγνώμων, να επιβραδύνεις, να απολαμβάνεις τη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Με προβληματίζει...»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παρευρέθηκε στη χθεσινή απονομή των MadVMA 2022 και ήταν εκείνη που επρόκειτο να βραβεύσει την καλύτερη μπαλάντα, βραβείο το οποίο κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου. Ενόσω βρίσκονταν και οι δύο στη σκηνή, ξεκίνησε ο άγριος καβγάς μεταξύ του Snik και του Light, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ολοκληρωθεί η βράβευση

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και δημιουργήθηκαν σοβαρά θέματα στην ροή του γυρίσματος. Μετά τα χθεσινά επεισόδια, τα οποία όλοι -παρευρισκόμενοι και μη- τα καταδίκασαν και τα σχολίασαν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ούσα παρούσα στο βίαιο σκηνικό, το οποίο εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια της, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εξέφρασε, έτσι, την θλίψη της για τα χθεσινά γεγονότα αλλά και για τον τρόπο που τα αντιμετώπισε η παραγωγή.

«Δεν με νοιάζει ποιος και γιατί τσακώθηκε. Δεν έχει σημασία πώς ένιωσε γιατί έκανα. Σημασία έχει πως δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε σε όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Σημασία έχει πως η παραγωγή δεν προστάτεψε τους καλεσμένους της πως δεν αντέδρασε ως όφειλε δηλαδή να τους διώξει από την εκδήλωση και φυσικά να μην τους επιτρέψει να εμφανιστούν στη σκηνή. Με στεναχωρεί και με προβληματίζει που τα νέα παιδιά δεν μπορούν να φιλτράρουν σωστά όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και δεν απομονώνουν τέτοια "πρότυπα". Αντιθέτως, λίγα λεπτά μετά χειροκροτούν ανθρώπους που υποκριτικά ζητούν συγνώμη, ενώ μόλις έχουν ασκήσει βία που μπερδεύουν την επίθεση με την άμυνα. Ας μιλήσουμε στους νέους!».

Ανάρτηση Παλιοσπύρου για σκηνικό MadVma 2022