Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έβαλε φωτιά με τη νέα της φωτογράφηση με μαγιό στα νερά του Ιονίου

Απίθανη η σιλουέτα της ηθοποιού!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έβαλε φωτιά με τη νέα της φωτογράφηση με μαγιό στα νερά του Ιονίου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει την τύχη να βρίσκεται αυτές τις μέρες στα νησιά του Ιονίου για χάρη των γυρισμάτων της εκπομπής «Life is a beach, Mission Ionio» του STAR. Στο πλαίσιο αυτό έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό μέσα στα καταγάλανα νερά, που έκαναν τον κόσμο να αποθεώσει την ηθοποιό για το καταπληκτικό κορμί που διατηρεί.

Είναι η νέα τηλεοπτική δουλειά που αναλαμβάνει η Αναστασοπούλου για φέτος, αφού η προηγούμενη ήταν incognito! Συγκεκριμένα η ηθοποιός ήταν μία από τις μάσκες που ακούσαμε να τραγουδάνε στο μουσικό show «The masked singer» . Kαι μπορεί να μην κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο, ωστώσο δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

Οι φωτογραφίες της Αναστασοπούλου με μπικίνι στο Ιόνιο

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο στις 13:40 η εντυπωσιακή ηθοποιός μαζί με τους Μάκη Παπασημακόπουλο, Γιώργο Λέντζα, Παύλο Χάππιλο, Άγγελο Μπράτη, Βασιλική Ρούσου, Αντώνη Τσαπατάκη λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a beach Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά!

Αφιέρωμα στην αφρόκρεμα των πασίγνωστων, παγκοσμίως, παραλιών και τα χαρακτηριστικά τιρκουάζ νερά τους. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνει την απόλυτη χαλάρωση σε Πόρτο Κατσίκι και Εγκρεμνούς, τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Ελλάδας, που όμως το Life is a beach πετυχαίνει χωρίς κόσμο.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τη Βασιλική Ρούσσου στα γυρίσματα

Ήταν μία από τους καλλιτέχνες που αντέδρασαν στην αποφυλάκιση Λιγνάδη

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν ανοιχτά την δυσαρέσκειά της για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, με τον ίδιο ωστόσο επίσης να αποφυλακίζεται.

Η ηθοποιός λοιπόν προχώρησε σε 2 αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Απαιτούμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να ασκήσει έφεση υπέρ του νόμου κατά της απόφασης Λιγνάδη.

Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει σε αυτήν την χώρα για να βγούμε στους δρόμους, να απαιτήσουμε να παραιτηθούν άνθρωποι και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ξυπνάτε, μας βιάζουν τα παιδιά. Μας βιάζουν τις ψυχές μας και καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα....»

undefinedundefined