Άλλος άνθρωπος ο Σπύρος Σούλης - Έβαψε τα μαλλιά του και έγινε αγνώριστος

Μεγάλη η ανανέωση!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος ο Σπύρος Σούλης - Έβαψε τα μαλλιά του και έγινε αγνώριστος

Τον Σπύρο Σούλη τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή με το δεξί στην οποία μεταμόρφωνε εξ' ολοκλήρου σπίτια οικογενειών. Σπάνια πλέον τον βλέπουμε σε τηλεοπτικές εμφανίσεις αν και τοποθετείται συχνά μέσω των social media για κοινωνικά ζητήματα. Φαίνεται πως άφησε κατά μέρους τις μεταμορφώσεις σπιτιών και είπε να μεταμορφωθεί ο ίδιος αφού πραγματικά με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Η τελευταία σημαντική ανάρτηση που είχαμε για τον διακοσμητή ήταν όταν το Αττικό Πάρκο θανάτωσε έναν χιμπατζή προκαλώντας έτσι την αντίδραση του κόσμου, αλλά και χιλιάδων celebrities. O Σούλης ήταν ''καταπέλτης'' απέναντι στο Πάρκο, αλλά και σε κάθε είδους Ζωολογικό Κήπο και μάλιστα προέτρεψε τον καθένα να σταματήσει να τα επισκέπτεται προκειμένου να πάρουν ένα καλό μάθημα. Τα σκληρά αλλά ειλικρινή του λόγια βρήκαν πολύ θετική ανταπόκριση από τον κόσμο.

Η φωτογραφία του Σπύρου Σούλη με το αλλαγμένο λουκ

Ο ίδιος, αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές του στη μακρινή και παγωμένη Ισλανδία!

«Hello #Reykjavik ???????? Hello #Iceland!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε μαζί μας ο Σπύρος Σούλης και πραγματικά κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Θα μπορούσε κανείς εύκολα να τον περάσει για ιθαγενή.

Ο Σπύρος Σούλης με ξανθά μαλλιά στην Ισλανδία

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην Ελένη Μενεγάκη

Την Τετάρτη 18/5 και ενώ η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο τον Σπύρο Σούλη δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της, που είχαν τόσα χρόνια να βρεθούν στο πλατό. Μετά την μικρή γκρίνια στον Παπακαλιάτη αυτή τη φορά σειρά είχε να τα ''ακούσει' ο αρχιτέκτονας, ωστόσο σε λίγα λεπτά αφού αγκαλιάστηκαν όλα είχαν λυθεί.

«Έλα μέσα ρε Σπύρο, πόσα χρόνια έχω να σε δω; Πόσο καιρό έχω να σε δω και πόσο σε έχω επιθυμήσει δεν φαντάζεσαι! Χρόνια και ζαμάνια για να σε δω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. «Α ρε Σπύρο! Καλά δεν σου έλειψα καθόλου; Και γιατί έκανες μια δεκαετία για να με δεις; Ξέρεις πόσα νέα έχω να σου πω»;