«Γι' αυτό επέλεξα να είμαι στη σειρά» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει για τον ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο

Μίλησε για την υπόθεση της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Γι' αυτό επέλεξα να είμαι στη σειρά» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει για τον ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο

Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν και το Διαφάνι δεν θυμίζει σε τίποτα τις εικόνες που παρακολουθούσαμε όλο αυτό το διάστημα από τις οθόνες μας. Οι πρωταγωνιστές της σειράς τραβούν τον δικό τους δρόμο και συνεχίζουν τη ζωή τους με νέα επαγγελματικά σχέδια και βήματα. Ο Λεωνίδας Κακούρης, μάλιστα, ο "μεγάλος" Σεβαστός, μετακομίζει στην καινούρια σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο.

Έτσι, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και μίλησε για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί, αλλά και την υπόθεση του σίριαλ, δίνοντας μία γεύση για όσα θα ακολουθήσουν την επόμενη σεζόν. Τόνισε, επίσης, και ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να συμμετέχει σε αυτό το έργο.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη για το Μαύρο Ρόδο

Την επόμενη σεζόν περιμένουμε να σας δούμε στη νέα παραγωγή του Mega, το Μαύρο Ρόδο.

Βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και από όσα σενάρια διάβασα, με γοήτευσε περισσότερο, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι σε αυτήν τη σειρά. Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους. Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι.

Λεωνίδας Κακούρης

Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Όσα δήλωσε για τις Άγριες Μέλισσες

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά και στα τελευταία γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες, ενώ για το τέλος της σειράς αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια και ο Κωστής Σαββιδάκης.

Δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω πώς ήταν τα τελευταία γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες.

Να σας πω την αλήθεια ήταν πολύ κουραστικά, πολύωρα, με πολύ δύσκολες σκηνές. Τελειώνοντας το γύρισμα της ημέρας, πήγαινα στις πρόβες για τη «Μεγάλη πλεκτάνη» κι όταν γύριζα στο σπίτι είχα να μάθω τα λόγια για το επόμενο γύρισμα, αλλά και τα λόγια της παράστασης. Ήταν μια δύσκολη πίστα που έπρεπε να βγει και βγήκε. Και έκανα κι εγώ αρκετές ημέρες για να δω τις σκηνές του τέλους λόγω των προβών. Τις είδα περίπου μία εβδομάδα μετά. Λάμβανα όμως μηνύματα από τον κόσμο και κατάλαβα ότι ήταν πολύ ωραία και δυνατά τα τελευταία επεισόδια. Όταν εντέλει τα είδα κι εγώ, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που τελείωσε η σειρά.

Για τον Δούκα Σεβαστό υπήρξε εξιλέωση στο φινάλε και αυτό άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό.

Για τον Δούκα πιστεύω ότι, αν είχε μεγαλώσει αλλιώς, θα ήταν ένας διαφορετικός άνθρωπος. Είδαμε ότι του έτυχαν κάποια σημαδιακά γεγονότα σε πολύ τρυφερή ηλικία. Είχε μια πολύ κακή ανατροφή από τον πατέρα του και ήταν και αυτός θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Έριξαν σε ένα παιδάκι την ευθύνη για το θάνατο του αδελφού του και του απαγόρευσαν να παραστεί στην κηδεία. Δεν έλαβε ποτέ αγάπη από τον πατέρα του, σε αντίθεση με τον αδελφό του, τον Μιλτιάδη.

Και βρέθηκε στο δρόμο του η Μυρσίνη. Ο Δούκας έχτισε αυτό το σκληρό προσωπείο για να μπορέσει να έχει την αποδοχή και τον σεβασμό. Δεν τον πήρε από τον πατέρα του, θα τον έπαιρνε από όλη την κοινωνία, θα γινόταν ο πρώτος. Και είχε και πολλά θετικά στοιχεία στον χαρακτήρα του. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δούκας ήταν ο άρχοντας του κάμπου, κι όταν πήγαινε κάποια γυναίκα και ζητούσε τη βοήθειά του, την έδινε. Χωρίς να παραβλέπουμε, φυσικά, και τα τερατώδη πράγματα που έκανε.

Οι αποκαλύψεις του Λεωνίδα Κακούρη για τις Άγριες Μέλισσες