Με μαύρο μπικίνι και φούξια μαντήλι στα μαλλιά - Η Μαρία Βοσκοπούλου "έριξε" το Instagram

Της ταιριάζει απίστευτα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο μπικίνι και φούξια μαντήλι στα μαλλιά - Η Μαρία Βοσκοπούλου

Ένας ολόκληρος χρόνος έχει περάσει από τότε που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή και άφησε πίσω του την αγαπημένη του γυναίκα, Άντζελά Γκερέκου, και την κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, γεμάτες θλίψη. Παρόλα αυτά, οι δυο τους έχουν αποφασίσει πως πρέπει να προχωρήσουν, με τη μητέρα να πετάει τα μαύρα ρούχα από πάνω της και τη δεύτερη να προσπαθεί να βρει ξανά το χαμόγελό της πηγαίνοντας διακοπές με την παρέα της.

Η ίδια, λοιπόν, βρίσκεται στη Μάνη και διασκεδάζει, ενώ δεν χάνει μέρα που να μην βρίσκεται σε κάποια παραλία κάνοντας βουτιές. Μάλιστα, επειδή έχει και έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram, κοινοποιεί συχνά φωτογραφίες της.

Η Μαρία Βοσκοπούλου στην παραλία

Οι αναρτήσεις της δε με μαγιό είναι το κάτι άλλο. Με ένα απλό μαύρο μπικίνι έκανε τη διαφορά, καθώς στο κεφάλι της έβαλε ένα έντονο φούξια μαντήλι για αξεσουάρ και "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Μαρία Βοσκοπούλου

Μαρία Βοσκοπούλου - διακοπές

Η Μαρία Βοσκοπούλου με μαντήλι στο κεφάλι

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου ανήμερα της γιορτής του πατέρα

Την ημέρα του πατέρα γιορτάσαμε την Κυριακή 19/6 και πολλοί ήταν οι celebrities που αποφάσισαν να ευχηθούν δημοσίως στους αγαπημένους τους ανθρώπους που τους μεγάλωσαν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρης του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου (αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης).

Τους έντεκα μήνες που έχουν μεσολαβήσει από τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, τόσο η σύζυγός του όπως και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, δεν τον ξεχνούν λεπτό, και μάλιστα κάθε μήνα στις 19 δημοσιεύουν κάτι για εκείνον θέλοντας να τον τιμήσουν - πόσο μάλλον τώρα που συνέπεσε και με τη γιορτή του πατέρα.

Έτσι, η Μαρία Βοσκοπούλου έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ραγίζοντας καρδιές. Δημοσίευσε μια ζωγραφιά με ένα μικρό κοριτσάκι να περπατώ κρατώντας στο ένα χέρι ένα κόκκινο μπαλόνι και στο άλλο τον μπαμπά του και έγραψε:

«Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».

Ανάρτηση μαρίας Βοσκοπούλου ανήμερα της γιορτής του πατέρα