Με animal print μπικίνι στην παραλία - Η εγκυμονούσα Βαλεντίνη Παπαδάκη δείχνει για πρώτη φόρα την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Με το καλό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με animal print μπικίνι στην παραλία - Η εγκυμονούσα Βαλεντίνη Παπαδάκη δείχνει για πρώτη φόρα την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ έγινε γνωστό πως περιμένουν να γίνουν γονείς στο δεύτερο παιδάκι τους και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται. Το Σάββατο 6/7 αποκαλύφθηκε, μάλιστα, το φύλο του μωρού, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είχε διαρρεύσει κάποια φωτογραφία της με την κοιλίτσα της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως, ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια να βρίσκεται στην παραλία με τους φίλους της, φορώντας ένα μαγιό με animal print σχέδιο και φαίνεται πως είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αφού έχει φουσκώσει πολύ. Το χαμόγελό της, παρόλα αυτά, μιλάει από μόνο του.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Δόξα τον Θεό, τη λατρεύω την πεθερά μου»

O Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι συνηθίζουν να δημοσιεύουν στιγμές με το γιο τους, όπως είναι με το θηλασμό, παραχώρησαν δηλώσεις στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 20/6. Μεταξύ άλλων, μίλησαν για το πως κρατούν τις ισορροπίες στη σχέση τους μετά τον ερχομό του παιδιού τους, για το πώς ήταν οι δικοί τους γονείς αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Μαζί τους ήταν και ο αγαπημένος τους γιος.

«Αν δεν ήταν ο Κώστας σε αυτήν την ηλικία ίσως και το μητρικό ένστικτο να μην μου έβγαινε» τόνισε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο Κώστας Σόμμερ τονίζει πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ του ζευγαριού, γιατί η πατρότητα και η μητρότητα είναι ένας ''ρόλος ζωής''. «Το παιδί πρέπει να δει ένα ζευγάρι αγαπημένο, αυτά του διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι έχει δίπλα του, στο μεγάλωμα του παιδιού, τη μητέρα της Βαλεντίνης. Η ίδια όπως λέει «τα πάει πολύ καλά με τον Κώστα». «Δόξα τον Θεό, τη λατρεύω την πεθερά μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν δεν είναι καλά οι δύο οικογένειες, αυτό θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι» αναφέρει ο Κώστας Σόμμερ.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχοντας μεγαλώσει με μια αδερφή, δηλώνει πως θα ήθελε το παιδί της να έχει και αυτό ένα αδερφάκι. «Είναι πολύ σημαντικό, είναι ωραίο να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ μόνος» προσθέτει.
Το ζευγάρι δηλώνει πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, οφείλεται στο ότι θαυμάζει ο ένας τον άλλον.