«Δεν θα δούλευα τόσο πολύ, γιατί...» - Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει "ανοιχτά" για τη ζωή της ως ηθοποιός

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα δούλευα τόσο πολύ, γιατί...» - Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και πέρα από το ζήτημα του Δημήτρη Λιγνάδη, το οποίο την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα μετά την αποφυλάκισή του, μίλησε για το θέατρο, για την παράσταση στην οποία συμμετέχει αυτό το διάστημα, αλλά και για τα το ταξίδι των ονείρων της.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με τα πρόσωπα που δουλεύει αυτή την περίοδο και παρατηρεί πως το έργο έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Όσον αφορά όμως τον προορισμό που θα ήθελε να επισκεφθεί, εξήγησε πως δεν πρόκειται μονάχα για έναν.

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου

Kαλοκαίρι στην Αθήνα με την παράσταση «Δώρο γενεθλίων» στο θερινό Λαμπέτη.

Είμαστε άνθρωποι που έχουμε δουλέψει πολλές φορές μαζί, συνεννοούμαστε και αυτό κάνει τα πράγματα εύκολα. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα μπορούσαμε να πάμε τρεις μήνες διακοπές, γιατί εγώ έχω γυρίσματα και οι υπόλοιποι συνάδελφοι αντίστοιχες υποχρεώσεις.

Οπότε, το να βρίσκεσαι σε μια ταράτσα με τα αστέρια από πάνω και λουλούδια γύρω γύρω παίζοντας μια κωμωδία είναι ωραίο και για τον κόσμο αλλά και για εμάς. Το Λαμπέτη είναι ένα θέατρο που για εμένα σημαίνει πολλά. Θυμάμαι ακόμη τον Γιώργο Λεμπέση να κάθεται στην καρέκλα του και να μάς περιμένει.

Την απόδοση και σκηνοθεσία του έργου του Ρέι Κούνεϊ, στο οποίο πρωταγωνιστείτε, έχει κάνει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Είναι ευχής έργο να δουλεύει κανείς με τον Βασίλη. Εμένα μου συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια!

Μαριάννα Τουμασάτου

Μια βαλίτσα αλλάζει τα πάντα...

Υποδύομαι την Τζιν Πέρκινς, η οποία είναι παντρεμένη με τον Χένρι (Γεράσιμος Γεννατάς), ο οποίος βρίσκει μια βαλίτσα με 1.735.000 λίρες Αγγλίας! Και από εκεί ξεκινάει το πατιρντί.

Αποφασίζει να ζήσει τη ζωή που δεν έχει ζήσει...

Ναι, αλλά όταν κάνεις σχέδια, κάποιος γελάει. Γίνεται μεγάλος χαμός!

Εσείς έχετε σκεφτεί τι θα κάνατε αν κερδίζατε ένα μεγάλο ποσό και λύνατε το οικονομικό σας πρόβλημα;

Θα δούλευα πάντα γιατί αυτή η δουλειά είναι επιλογή, δεν είναι μόνο θέμα βιοπορισμού. Βέβαια, δεν θα δούλευα τόσο πολύ γιατί θα είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω πολιτισμούς και ομορφιές του κόσμου, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν θα κρατούσα τα χρήματα μόνο για τη διασκέδασή μου και για την εξασφάλιση μιας εύπορης ζωής. Σίγουρα θα έπιαναν τόπο και αλλού, σε πλάσματα που τα χρειάζονται πάρα πολύ.

Το ζευγάρι που υποδύεστε στο θέατρο αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ισπανία παρέα με τους καλύτερους φίλους του. Εσείς ποιο ταξίδι ονειρεύεστε;

Είναι και η Ισπανία, αλλά το όνειρό μου είναι η Γη του Πυρός.

''Όταν αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής γιατί δεν αποχώρησες;''

Η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Open Weekend, από όπου και έκανε και κάποιες δηλώσεις σχετικά με την αποχώρηση της Λίνας Μενδώνη από την παράσταση στην Επίδαυρό, όταν σηκώθηκε πανό που ανέγραφε «βιαστής» αναφερόμενο στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη παρά την καταδίκη του σε 12 χρόνια για το αδίκημα του βιασμού.

Η ηθοποιός ήταν ανάμεσα στα εκατοντάδες δημόσια πρόσωπα που πήραν θέση από την πρώτη στιγμή ενάντια σε αυτή την εξέλιξη και μάλιστα με δηλώσεις της στον αέρα του Alpha ''τσάκισε κόκκαλα'' μιλώντας για το τι μήνυμα δίνεται στον κόσμο αλλά και στα θύματα μετά την απόφαση αποφυλάκισης, όπου του δίνεται η δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η θέση της απέναντι στην απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι την εκδίκαση της έφεσης είναι κατηγορηματικά αντίθετη. Εξίσου αιχμηρή ήταν για την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και το γεγονός ότι αποχώρησε από την Επίδαυρο βλέποντας πανό που σηκώθηκε σε παράσταση με τις λέξεις «Είναι βιαστής».

«Ακούμε ότι είναι δικαιωμένος. Πώς αισθάνεται κανείς δικαιωμένος, όταν έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς απλά και μόνο επειδή του επέτρεψαν να βγει… Άλλο η δικαίωση, άλλο η δικαιοσύνη. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Το θέμα δεν είναι προσωπικό, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι που έχουν πράξει τα ίδια και έχουν βγει. Κανένας εξ αυτών δεν έπρεπε να είναι εκτός κελιού γιατί έχουν βιάσει ανθρώπους. Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή, δεν είναι στο σπίτι τους».

«Χτες στην Επίδαυρο βγήκε ένα πανό που έλεγε ότι είναι βιαστής αυτό το πράγμα είναι μια πραγματικότητα. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί ελεύθερος κάποιος που μπορεί να του βιάσει το παιδί με το δεδομένο ότι είναι γνωστός βιαστής. Είναι ατομική ευθύνη να προστατευτώ εγώ από το να κρατήσει η δικαιοσύνη τον βιαστή στη φυλακή;

Και βλέπουμε ότι η Λίνα Μενδώνη αποχώρησε από την παράσταση επειδή βγήκε το πανό που ανακοίνωνε την απόφαση του δικαστηρίου. Αποχωρείς από την παράσταση, από τη θέση του όταν αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής για΄τι δεν αποχώρησες; Είναι πολύ εύκολο να αποχωρήσεις από μία παράσταση αλλά την καρεκλίτσα δεν την αφήνουμε!».

Το πανό που σηκώθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη κατά τη διάρκεια παράστασης στην Επίδαυρο και προκάλεσε την αποχώρηση της Μενδώνη