«Έρωτα της ζωής μου» - "Λιώνει" η Νάντια Μπουλέ για τη μικρή Σεμέλη

Η πιο γλυκιά ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έρωτα της ζωής μου» -

Η Νάντια Μπουλέ βιώνει μία άλλη καθημερινότητα από τότε που ήρθε στον κόσμο η μικρή της κόρη, η οποία γιόρτασε και τα πρώτα της γενέθλια λίγες ημέρες πριν. Όσο δύσκολος κι αν είναι ο ρόλος της μητέρας, όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις και οι φόβοι που την ακολουθούν, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη μου παίρνει από το μικρό της πλασματάκι, βλέποντάς το να μεγαλώνει.

Αυτό ακριβώς το συναίσθημα θέλησε να περιγράψει και η ηθοποιός μέσα από την καινούρια της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία φωτογραφία της ίδιας, αγκαλιά με την Σεμέλη μπροστά από την παραλία και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Έρωτα της ζωής μου».

Η τρυφερή ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ με την κόρη της

Νάντια Μπουλέ

«Αυτής της κ@@@χωρας...»

Το απόγευμα της Τρίτης 19/7 ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην Πεντέλη και έκτοτε επικρατεί το χάος, καθώς μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7 η φωτιά δεν έχει ηρεμήσει και πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τα σπίτια τους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Λαζαρίδη.

Η Νάντια Μπουλέ, επίσης, είναι μια από τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που πέρασαν εφιαλτικές στιγμές βλέποντας τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά προς τα σπίτια τους με κίνδυνο να καταστρέψει όχι μόνο τις περιουσίες τους αλλά και να καούν και οι ίδιοι.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την τραγωδία, η παρουσιάστρια μέσω κάποιων αναρτήσεων που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram ξέσπασε για την όλη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε ένα βίντεο από το καμένο δάσος στο Πανόραμα της Παλλήνης το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της και έγραψε, “Προσπαθώντας να σώσουμε ότι σώνεται” ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν στην περιοχή και έγραψε,

«Οι ήρωες κάθε καλοκαιριού αυτής της κ@@@χωρας και όλων των κυβερνήσεών της που δε λένε να καταλάβουν ότι το περιβαλλοντικό είναι το νο1 ζήτημα της ζωής μας. Οι πιλότοι έσωσαν την τελευταία στιγμή τα σπίτια της γειτονιάς αλλά για άλλη μια φορά έχουν καεί πολλά δέντρα και ζώα. Κουράγιο σε όσους παλεύουν για τα σπίτια τους».