Επανασύνδεση για τις «Άγριες Μέλισσες» - Σε κοινή καλοκαιρινή έξοδο «Θεοδοσία», «Ασημίνα» και Δρόσω

Δείτε η φωτογραφία τους!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Επανασύνδεση για τις «Άγριες Μέλισσες» - Σε κοινή καλοκαιρινή έξοδο «Θεοδοσία», «Ασημίνα» και Δρόσω

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έριξαν οριστική αυλαία, ωστόσο τα τρία χρόνια επιτυχίας και ατελείωτων γυρισμάτων ήταν αρκετά για να κρατήσουν σφιχτές κάποιες φιλίες που δημιουργήθηκαν μέσα στη σειρά. Έτσι Θεοδοσία, Aσημίνα και Δρόσω ή αλλιώς Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δανάη Μιχαλάκη και Έλλη Τρίγγου, βρέθηκαν στην Επίδαυρο, καθώς οι δύο τελευταίες πρωταγωνιστούν σε παράσταση και φυσικά δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν πανευτυχείς που ξανάσμιξαν.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι περιζήτητοι μετά το τέλος της, αφού κάθε νέα παραγωγή θέλει να πάρει ένα κομμάτι από τη μεγάλη αυτή επιτυχία του ΑΝΤ1. Έτσι η συντριπτική πλειοψηφία των ηθοποιών έχει κλείσει από νωρίς τα επόμενα επαγγελματικά βήματα, όπως και η Δανάη Μιχαλάκη με τον Κουκουράκη, που θα μεταφέρουν τη χημεία τους και σε μια νέα σειρά της ΕΡΤ.

Η κοινή φωτογραφία των πρωταγωνιστριών των Άγριων Μελισσών στην Επίδαυρο

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη θέλησε να τιμήσει την Δανάη Μιχαλάκη και την Έλλη Τρίγγου, οι οποίες συμπρωταγωνιστούν στην «Αντιγόνη» και με τις οποίες στα backstage της σειράς, ήταν αχώριστες. Μάλιστα όπως έγραψε ως σχόλιο στην αναμνηστική φωτογραφία που τράβηξαν, ήταν η πρώτη φορά που οι φίλες της έπαιζαν στην Επίδαυρο και αυτό αν μη τι άλλο ήταν σημαντικό: «Πρώτη Επίδαυρος για τα φιλαράκια μου χθες! Αγάπη και συγκίνηση».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δανάη Μιχαλάκη και Έλλη Τρίγγου μαζί μετά τις Άγριες Μέλισσες

Αυτός θα είναι ο ρόλος της Έλλης Τρίγγου στη νέα σειρά του ANT1

Μετά τις Άγριες Μέλισσες, από τη νέα σεζόν θα την δούμε στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, Μάγισσα, και ανακοίνωσε στην παρουσίαση του νέου του προγράμματος.

Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος θα δημιουργήσουν μια σειρά εποχής και θα μας πάει πίσω στο 1818 και σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την άλλοτε αγαπημένη μας Ασημίνα, Έλλη Τρίγγου.

Σύμφωνα με το σενάριο, κατά την περίοδο των διεργασιών της ελληνικής Επανάστασης, συναντάμε δύο οικογένειες στη Μάνη που έχουν μια παραδοσιακή έχθρα. Οι δύο οικογένειες ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται και θα τις φέρει αντιμέτωπες με μια τραγωδία που θα αναβιώσει την παλιά έχθρα.

Όλες οι υποψίες θα πέσουν σε μια υπηρέτρια της οικογένειας. Ποιος κρύβεται, πραγματικά, πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους; Ένα crime thriller για την εξεύρεση των πραγματικών ενόχων κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, που περιγράφει με λεπτομέρεια τις ιστορικές διεργασίες, αλλά και τις ζωές των ανθρώπων εκείνης της εποχής.