Γιάννης Κουκουράκης - Δανάη Μιχαλάκη: Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» μεταφέρουν τη χημεία τους και στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Δεν χορταίνει να τους βλέπει μαζί το κοινό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γιάννης Κουκουράκης - Δανάη Μιχαλάκη: Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» μεταφέρουν τη χημεία τους και στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης ήταν από τα ζευγάρια που αγαπήθηκαν όσο λίγα ως Δρόσω και Κωνσταντής στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», που έριξαν οριστική αυλαία μετά από τρία χρόνια ασύλληπτης επιτυχίας. Η φοβερή τους χημεία σε συνδυασμό με την επιτυχία της σειράς τους έχει κάνει περιζήτητους και έτσι από όσο μαθαίνουμε από τη νέα σεζόν θα τους δούμε μαζί και στη νέα σειρά της ΕΡΤ.

Το κανάλι φαίνεται ότι κάνει συλλογή από πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς αφού ανακοινώθηκε και επίσημα μετά το τέλος της πως γνωστός της πρωταγωνιστής, μετακομίζει στην ΕΡΤ, ώστε να παίξει στη νέα σεζόν του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», κάτι που είχε ακουστεί καιρό, ωστόσο δεν ήταν σίγουρο.

Η νέα τηλεοπτική συνάντηση Μιχαλάκη - Κακουράκη στην ΕΡΤ

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης επανασυνδέονται τηλεοπτικά στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» , βασισμένη στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», που διαδραματίζεται στα θρυλικά Μάταλα την εποχή που είχαν βρει εκεί καταφύγιο τα «παιδιά των λουλουδιών».

Πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι η Δανάη Μιχαλάκη με τον Κώστα Νικούλι και στο πλευρό τους θα δούμε τον Γιάννη Κουκουράκη, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Δημήτρη Μοθωναίο και τον πατέρα της πρωταγωνίστριας, Γιώργο Μιχαλάκη.

Το happy end του ζευγαριού στο φινάλε των Άγριων Μελισσών

Στο φινάλε της σειράς πάντως μας άφησαν αποζημιωμένους, αφού αποχαιρέτησαν με ένα γάμο αλλά και ένα παιδί.

Στις Άγριες Μέλισσες μέχρι και την τελευταία στιγμή ο γάμος τους ήταν σχεδόν έτοιμος να τιναχτεί στον αέρα, όμως η αγάπη της Δρόσως και του Κωνσταντή δεν θα μπορούσε να νικηθεί τόσο εύκολα. Τα ξεπέρασαν όλα και φουλ ερωτευμένοι παντρεύτηκαν! Το φινάλε της σειράς θα βρει το αγαπημένο ζευγάρι να έχει αποκτήσει το πρώτο του παιδί!

Στον πρώτο κύκλο, η Δρόσω ήταν η όμορφη κοπέλα του χωριού... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr