Τηλεοπτικό ''γκολ'' από τα αποδυτήρια - Μετά τις Άγριες Μέλισσες θα τον δούμε στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ποιος είναι ο ηθοποιός που αγαπήθηκε στην τριετή σειρά που έριξε αυλαία

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τηλεοπτικό ''γκολ'' από τα αποδυτήρια - Μετά τις Άγριες Μέλισσες θα τον δούμε στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Μόλις που πρόλαβαν να ρίξουν αυλαία οι «Άγριες Μέλισσες» και γνωστός ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τη σειρά μετακομίζει από τη νέα σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Η επιτυχία της σειράς βεβαίως που επί τρία χρόνια αγαπήθηκε όσο λίγες έχει κάνει κάθε ηθοποιό της περιζήτητο. Ο λόγος λοιπόν για τον Γιώργο Σουξέ, που ξεχώρισε μέσα από το ρόλο του ως Προύσαλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα βρέθηκε χθες στο αφιέρωμα που έκανε ο Αντ1 με τίτλο «Τελευταίο Πέταγμα» προκειμένου να τιμήσει κάθε συντελεστή της σειράς και να φέρει στο προσκήνιο, άγνωστες ιστορίες, συνεντεύξεις και αποκαλύψεις. Ο Σουξές δάκρυσε στο πλατό όταν αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του μητέρα Δέσπω και τη σχέση της με την μητέρα του και το twitter φυσικά τον αποθέωσε.

Η μετακίνηση του Γιώργου Σουξέ από τις Άγριες Μέλισσες στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν λοιπόν στις «Αγριες μέλισσες» και στον ρόλο του Προύσαλη, ο Γιώργος Σουξές μετακινείται την προσεχή σεζόν από τον ΑΝΤ1 στην ΕΡΤ, για να ενταχθεί, σύμφωνα με την Real, στον τρίτο κύκλο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

ο Γιώργος Σουξές είναι ο ηθοποιός που μετακομίζει στην ΕΡΤ και το Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Στην ίδια σειρά παραμένει η Τζένη Μπότση, η οποία, μάλιστα, θα έχει ιδιαίτερα ενισχυμένο ρόλο, ενώ εντάσσεται και ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Με Ιταλικό αέρα και δύο νέα πρόσωπα ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό και όσον αφορά τον δεύτερο κύκλο της, με αποτέλεσμα να εγκριθεί και μία τρίτη σεζόν στο κανάλι της ΕΡΤ1. Παρά το γεγονός πως ένα από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές αποχώρησε οικειοθελώς, έχουν μείνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα που θα βγουν φως μόλις ξεκινήσουν οι νέες προβολές.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει και φαίνεται πως κάποια από τα βασικά πρόσωπα στις 29/5 ταξίδεψαν στην Νάπολη της Ιταλίας. Ο λόγος για την Πηνελόπη Πλάκα, τον Θοδωρή Φραντζέσκο, τον Αντώνη Στάμο και την Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά, που θα προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους με την Ιταλική μαφία και να δώσουν ένα τέλος σε όλα τα προβλήματα που έχουν προκληθεί εξαιτίας τους.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Σχετικά με τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη σειρά, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έχει δώσει ήδη τα χέρια, ώστε να βρίσκεται στο cast, ενώ συμφώνησε τελικά και ο Γιώργος Σουξές.