Βραδινή έξοδος μετά από καιρό για την εγκυμονούσα Τούνη - Βόλταρε με τον Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη

Ποια λιχουδιά λιγουρεύτηκε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Βραδινή έξοδος μετά από καιρό για την εγκυμονούσα Τούνη - Βόλταρε με τον Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι στα καλύτερά τους μετά και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και αυτές τις μέρες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, όπου διατηρεί σπίτι η γνωστή influencer. Παρά τη μεγάλη της χαρά έχει κάνει γνωστό ότι περνάει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και συχνά αναγκάζεται να μένει μέσα στο σπίτι και να στερείται τις εξόδους της. Ωστόσο χθες το βράδυ έκαναν μετά από καιρό μια κοινή βραδινή έξοδο και η Ιωάννα μάλιστα απόλαυσε και μια λιχουδιά που της μύρισε.

Ο Αλεξάνδρού φροντίζει να περιποιείται την καλή του, που βρίσκεται ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της για αυτό και τη βοηθάει όσο μπορεί στα πάντα ακόμα και στις δουλειές του σπιτιού που όπως φαίνεται τις πήρε μονοπώλιο. Η γνωστή Influencer μάλιστα ανέβασε και μερικά βίντεο με το ίδιο στα οποία φαίνεται να την απειλεί χιουμοριστικά ότι θα την παρατήσει.

Βραδινή έξοδος μετά από μέρες για Τούνη - Αλεξάνδρου

Το βράδυ του Σαββάτου η Ιωάννα Τούνη βγήκε τελικά από το σπίτι και μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου έκαναν βόλτα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Η influencer απόλαυσε μια γλυκιά κρέπα, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στα insta stories, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει. Ούτε βροχή καταλαβαίνει ούτε τίποτα».

Τι έχει ζητήσει η Ιωάννα Τούνη για τα γενέθλιά της

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία περίεργη κατάσταση αυτή την περίοδο της ζωής της, καθώς παρόλο που περιμένει να γίνει μανούλα στο πρώτο της παιδάκι, έχει μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την Δευτέρα 1/8, λοιπόν, 9 ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, η διάσημη Influencer θέλησε να μοιραστεί μία επιθυμία της με το κοινό της και να ζητήσει τη βοήθειά του.

Εξήγησε, δηλαδή, πως θα ήθελε να περάσει την γιορτή της για την ημέρα που ήρθε στον κόσμο παρέα με τους φίλους της και να σβήσει μία τούρτα τεραστίων διαστάσεων, όπως μας έχει συνηθίσει. Έτσι, ελπίζει πως μέχρι τότε θα αισθάνεται καλύτερα και πως θα μπορεί να βγει για λίγο, ενώ γι' αυτό ζήτησε από τους ακόλουθούς της να την "φτύσουν" και να της στείλουν θετική ενέργεια για να πραγματοποιηθεί η ευχή της.

«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα… Οπότε σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.