''Περνούσα τη Μάρνης και άκουγα ξεφωνητά'' - Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς για το bullying που έχει δεχτεί

''Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Περνούσα τη Μάρνης και άκουγα ξεφωνητά'' - Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς για το bullying που έχει δεχτεί

Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς στη νέα του συνέντευξη στην εφημερίδα Real μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και για το ιδιαίτερο ντύσιμό του. Ακόμα εξέφρασε τις σκέψεις του γύρω από το κατά πόσο είμαστε προοδευτικοί στην Ελλάδα και αν βλέπει κάποια βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο σχεδιαστής είναι από τους ανθρώπους που πάντα λέει καθαρά και σταράτα τη γνώμη του χωρίς να φοβάται την κριτική. Έτσι όταν θεωρεί κάτι ενοχλητικό ή ακαλαίσθητο δε διστάζει να το σχολιάσει, με τον ίδιο φέτος να έχει ''δικάσει'' το GNTM 5 και τις επιλογές για την κριτική επιτροπή. Αγαπημένος του στόχος βέβαια ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή, που θεωρεί ότι κάνει ότι μπορεί για να προκαλεί.

Η εξομολόγηση του Λάκη Γαβαλά για το bullying που έχει δεχτεί

-Έχετε υποστεί bullying;

«Έμενα στον Κορυδαλλό και πήγαινα στο θέατρο, στη οδό Αλεξάνδρας, στο «Μπουρνέλη», μιλάω τώρα για τη δεκαετία του ’70. Φορούσα μια καμπάνα κι ένα σακάκι καρό μπλε-άσπρο-κόκκινο, που πολύ θα ήθελα να είχα και τώρα. Περνούσα την οδό Μάρνης και άκουγα ξεφωνητά τρελά. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, έλειπαν η άρπα και το βιολί για να το συνοδεύουν. Οπότε, το bullying το πέρασα με αυτόν τον τρόπο».

-Έχουμε εξελιχθεί ή εξακολουθούμε να είμαστε οπισθοδρομικοί;

«Ένα μεγάλο κομμάτι έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα μέσα από την τεχνολογία. Θεωρώ ότι η Ελλάδα βγάζει καλά άτομα. Επειδή παρακολουθώ την ανιψιά μου, τη μικρότερη, είναι παιδιά τα οποία κάνουν αθλητισμό, προσέχουν τη διατροφή τους, μελετούν, εξελίσσονται».

πηγή: Real

Αποκάλυψε για ποιο λόγο σταμάτησε να πηγαίνει στη Μύκονο

Ο Λάκης Γαβαλάς σε παλιότερη συνέντευξή του στη Σάσα Σταμάτη και τη Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας αποκάλυψε το λόγο που απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη του Μύκονο για την Πάρο.

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο» εξομολογείται, μεταξύ άλλων, στη δημοσιογράφο.

Για τη βίλα του στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρει: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει αυτήν την περίοδο στην Πάρο και γεμίζει μπαταρίες για έναν δυναμικό χειμώνα. «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια στο εστιατόριο (αναφορά ονόματος εστιατορίου) με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο».

Ο Λάκης Γαβαλάς γίνεται φέτος 70 ετών και θα το γλεντήσει με ένα σούπερ πάρτι. «Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις» σημειώνει.

Λάκης Γαβαλάς