Λιγούρες για την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη - Τι της έκανε όρεξη να φάει

Η φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λιγούρες για την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη - Τι της έκανε όρεξη να φάει

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία φαίνεται πως διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί τόσο η ίδια όσο και ο Ίαν Στρατής να αγκαλιάσουν το μωράκι τους.

Η παρουσιάστρια ωστόσο αποφεύγει να μιλάει για την εγκυμοσύνη της, ωστόσο μέρα με την μέρα αποκαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα, όπως για παράδειγμα τις λιγούρες που έχει.

Έτσι η ίδια, μετά τις πρώτες της δηλώσεις για το μωράκι που περιμένει, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τι έφαγε σήμερα το μεσημέρι 7/8.

Μιας και προσπαθεί αυτά που τρώει να είναι υγιεινά και θρεπτικά, είδαμε από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως έφαγε χωριάτικη σαλάτα, με ντολμαδάκια, φέτα και ελιές, ένα υγιεινό μεν φαγητό, αλλά συνάμα και πολύ απολαυστικό!

Οι λιγούρες της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη

"Πες μου ότι είναι Κυριακή μεσημέρι καλοκαίρι χωρίς να μου πεις ότι είναι Κυριακή μεσημέρι καλοκαίρι", έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι λιγούρες της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, μοιράστηκε ακόμα μια λιγούρα της, που ήταν κομμένη ντομάτα, με αβοκάντο, κριτσίνια και γαλοπούλα.

Τι της έχει απαγορεύσει ο γιατρός

Η παρουσιάστρια και Youtuber μέρα με την μέρα μιλάει όλο και περισσότερο για την εγκυμοσύνη της και μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης 3/8 η ίδια προέτρεψε τις διαδικτυακές της φίλες να μιλήσουν με τον γιατρό τους, αποκαλύπτοντας την ίδια στιγμή ότι έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν μείνει έγκυος.

«Προφανώς και θα κάνετε ό,τι σας πει ο γιατρός σας! Εγώ είχα κάνει προληπτικά αιματολογικές εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν από την εγκυμοσύνη και στις αιματολογικές που κάνω κάθε 4-5 βδομάδες ξανά τσεκάρουμε για τοξόπλασμα. Το μόνο που δεν κάνω από την πρώτη στιγμή είναι να καθαρίζω εγώ τις τουαλέτες των γατιών. Είναι γάτες σπιτιού, εμβολιασμένες, δεν βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι και δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined