Πρώην και νυν μαζί - Η Χάρις Αλεξίου αγκαλιά με τον πρώην άντρα της και την σύντροφό του

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην και νυν μαζί - Η Χάρις Αλεξίου αγκαλιά με τον πρώην άντρα της και την σύντροφό του

Η Χάρις Αλεξίου πρόσφατα προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την υιοθεσία του παιδιού της, ωστόσο δεν είναι το μόνο συγκλονιστικό γεγονός στη ζωή της. Η ίδια υπήρξε παντρεμένη με τον Αχχιλέα Θεοφίλου, όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Κανείς δεν θα περίμενε πως μετά από αυτή τους την επιλογή θα ήταν καλύτερα από ποτέ διατηρώντας τις καλύτερες σχέσεις.

Απόδειξη αυτού είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στα social media, την ώρα που βρισκόταν αγκαλιά με τον πρώην άντρα της, αλλά και την καινούρια του σύντροφο, Μαρία, με την οποία φαίνεται πως έχει, επίσης, άψογες σχέσεις.

Η ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου με τον πρώην άντρα της και την σύντροφό του

«Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Χάρις Αλεξίου

«Έχει μία μόνιμη θέση μέσα στην καρδιά μου»

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω μίλησε το βράδυ της Πέμπτης (20/5) η Χάρις Αλεξίου, η οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, και δε δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον μεγάλο τραγουδιστή.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» που παρουσιάζει και τόνισε πως πρόκειται για μία εξαιρετική δουλειά, ενώ ο ίδιος στη συνέντευξή του είπε πως είχε μεγάλους ενδοιασμούς στην αρχή.

«Τον Νίκο τον έχω ξεχωρίσει. Έχει μία μόνιμη θέση μέσα στην καρδιά μου, το μυαλό μου, τη ζωή μου και τη μουσική μου αντίληψη. Είναι ένας μουσικός αλλά κυρίως ένα μυαλό που θαυμάζω και αγαπώ.

Άκουσα τώρα που έλεγε ότι ποτέ δεν ήθελε να ενταχθεί σε μία συχνότητα που θα τον εγκλώβιζε. Αυτό έχω λατρέψει από τον Νίκο. Είναι ένα ανοιχτό μυαλό που αγαπάει. Αγαπάει το λαϊκό τραγούδι και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μερικές φορές τόλμησε να τραγουδήσει και λαϊκά. Το γουστάρει από μέσα του, το θέλει πολύ.

Ο Πορτκάλογλου είνα μία ήρεμη δύναμη. Είναι ντροπαλός αλλά είναι γεννημένος για να είναι «αφεντικό», να έχει αυτή τη δύναμη να προχωράει στη ζωή τους. Πόσοι άνθρωποι από τη δική του τη γενιά συνεχίζουν να δημιουργούν και να μπαίνουν σε καινούργια χωράφια. Ξέρω ότι και την εκπομπή την ξεκίνησε δειλά και τώρα φυσάει. Μας έλειπε μία τέτοια εκπομπή χωρίς lifestyle. Λυπάμαι που δεν μπορώ να πάω να τραγουδήσω στην εκπομπή του, ίσως πάω να απαγγείλω.

Δε θα είχε νόημα να κάνει ένα καρμπόν πάνω στα τραγούδια. Έχουμε νέους μουσικούς και νέες αντιλήψεις. Ένα νέο παιδί που πιάνει ένα παλιό τραγούδι, θέλει να βάλει τη δική του, σημερινή, αντίληψη. Αυτή είναι η παράδοση.

Όταν ήταν να συνεργαστούμε, του απάντησα αμέσως», είπε μεταξύ άλλων η Χάρις Αλεξίου.