Αστυνομικοί σταμάτησαν την Άννα Βίσση μετά από έξοδό της - Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αστυνομικοί σταμάτησαν την Άννα Βίσση μετά από έξοδό της - Τι συνέβη;

Η Άννα Βίσση είναι γνωστό πως αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διαφορα μέρη, στις οποίες την ακολουθεί και η οικογένειά της που τα "σπάει" κάθε φορά στη σκηνή. Όταν, όμως, δεν βρίσκεται στη σκηνή, της αρέσει να διασκεδάζει με φίλους και αυτό έκανε και τις προάλλες, αλλά η βραδιά της επιφύλασσε μία έκπληξη.

Προς τον δρόμο της επιστροφής σταμάτησαν το αμάξι της κάποιοι αστυνομικοί ζητώντας της να κάνει αλκοτέστ, αφού πρώτα την ρώτησαν πόσο είχε πιει. Η τραγουδίστρια απάντησε πως είχε πιει μόνο δύο ποτήρια και ζήτησε από τον φίλο που ήταν μαζί της να καταγράψει το στιγμιότυπο για να δείξει σε όλους πως έλεγε την αλήθεια. Στο τέλος δικαιώθηκε, με την ένδειξη να είναι μηδενική.

Η στιγμή που Άννα Βίσση έκανε αλκοτέστ

«Εγώ περίμενα να λιποθυμήσει ο policeman», «Κλαίωωω...! Έχασε την ευκαιρία της ζωής του να σε συλλάβει», «Στην αρχή νόμιζα ήθελε να του τραγουδήσεις», «Τι μηδέν ρε, αφού έχει πιεί δύο ποτηράκια», «Ο Mr policeman πήρε πόζα, κοίταξε καλά, εκανε γελάκια και τελικά έδειξε 0», ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε κάτω από το βίντεο στο Tik Tok.

To jewelry body 92.000 κρυστάλλων με το οποίο εμφανίστηκε σε stage της Μυκόνου

Μία από τις πιο εκρηκτικές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz είναι η Άννα Βίσση, εδώ και πολλά χρόνια. Οι εμφανίσεις τις ξεχωρίζουν, καθώς οι στιλιστικές τις επιλογές είναι πάντα μία και μία.

Στη Μύκονο συνδύασε διακοπές και δουλεία, καθώς έκανε τη συναυλία της στο μαγαζί Jackie O', στο οποίο παρευρέθηκαν πολλοί celebrities, όπως η Κατερίνα Καινούργιου (δες εδώ το χρυσό κολιέ Chanel που της έκαναν δώρο), ο Νίκος Κοκλώνης, η Χριστίνα Παππά, η Πηγή Δεβετζή (δες εδώ το πράσινο φόρεμα της, με print καμηλοπάρδαλης) και ο Νικηφόρος Βυθούλκας.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr φυσικά ήταν εκεί το βράδυ της Τρίτης 02/08/2022. Η Άννα Βίσση επέλεξε ένα συγκλονιστικό jewelry body, διακοσμημένο με 92,000 χιλιάδες κρύσταλλα, σε τεχνοτροπία βιτρό. Είναι μία συνεργασία με τον Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττό Βρεττάκου.

Άννα Βίσση Στη Μύκονο

Άννα Βίσση Στη Μύκονο