GNTM 5: Πιο αυστηρή από ποτέ η Βίκυ Καγιά στο νέο κύκλο - Η φωτογραφία από τα παρασκήνια που το μαρτυρά

Έχουμε να δούμε πολλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: Πιο αυστηρή από ποτέ η Βίκυ Καγιά στο νέο κύκλο - Η φωτογραφία από τα παρασκήνια που το μαρτυρά

Λίγες ημέρες πριν, η Βίκυ Καγιά απολάμβανε τις διακοπές της, οι οποίες φαινόταν πως δεν είχα τέλος, ωστόσο η ίδια επέστρεψε στην πραγματικότητα και βρέθηκε αμέσως στο στούντιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων και των φωτογραφήσεων του GNTM 5.

Την Κυριακή 7/8, μάλιστα, θέλησε να δώσει μία γεύση στους ακόλουθούς της για όσα θα δούμε τη σεζόν που έρχεται, με την ίδια να φωτογραφίζεται έχοντας ένα αυστηρό ύφος πατώντας με το πόδι της τον Τάσο Σοφρωνίου, που θα είναι και ένας από τους κριτές, και ο οποίος κρατούσε ένα κουτί με γλυκά στα χέρια του.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά από τα παρασκήνια του GNTM 5

Εκείνη φορούσε ένα μαύρο σορτσάκι, με ένα μαύρο μπούστο και ένα σακάκι στο ίδιο χρώμα, συνδυάζοντάς το με ψηλές μπότες, ενώ ο συνάδελφός της φορούσε ένα τζιν παντελόνι με ένα μαύρο μπλουζάκι και παντόφλες με σχεδιάκια. «Τι είπες;», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Βίκυ Καγιά - GNTM 5

Το νέο πρόσωπο "κλειδί" που θα πάρει την θέση του Γιώργου Καράβα - Είναι μοντέλο και σαρώνει στις πασαρέλες

Οι ετοιμασίες για το GNTM 5 συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να βγει στην ώρα του την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό οι αλλαγές που θα δούμε στο ριάλιτι μοντέλων πρόκεται να είναι ριζικές καθώς από τους "παλιούς" έχει μείνει μόνο η Βίκυ Καγιά η οποία θα επιστρέψει και πάλι αλλά και ο Γιώργος Καράβας.

Οι περισσότεροι ωστόσο αναρωτιούνται ποιοι θα είναι οι ρόλοι τους. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά μετά από 1 χρόνο απουσίας από το ριάλιτι μοντέλων, επιστρέφει και πάλι και μαζί της θα είναι ο Γιώργος Καράβας, η Σοφία Χατζηπαντελή (με την οποία φημολογείται ότι τσακώθηκε η Βίκυ Καγιά) και ο Τάσος Σοφρωνίου.

Βέβαια, την θέση του Γιώργου Καράβα πρόκειται να αναλάβει όχι ένα άτομο αλλά δύο. Ο λόγος για το επίσης μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος αλλά και τον Χρήστο Μπήρμπα όπου θα ενταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες της real μετά τα bootcamp.

Μπίρμπας Χρήστος