Διπλή χαρά για την Μιχαλάκη και τον Παπαγεωργίου - Η έκπληξη του ηθοποιού για τα γενέθλια της αγαπημένης του και την επέτειό τους

Βίντεο με το παθιασμένο φιλί στο στόμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διπλή χαρά για την Μιχαλάκη και τον Παπαγεωργίου - Η έκπληξη του ηθοποιού για τα γενέθλια της αγαπημένης του και την επέτειό τους

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του Δανάης Μιχαλάκη για να την θαυμάσει την ώρα που ερμήνευε τον ρόλο της στην Επίδαυρο. Το Σάββατο 6/8, όμως, ήταν μία ξεχωριστή μέρα και για τους δύο, καθώς η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της, αλλά σαν ζευγάρι είχαν την επέτειο του γάμου τους.

Έτσι, μετά την παράσταση οι δυο τους βγήκαν για να το γιορτάσουν μαζί με φίλους και την ώρα που γελούσαν και συζητούσαν όλοι μαζί, ο σύντροφός της έφερε μία τούρτα και όλοι ξεκίνησαν να της τραγουδούν για τα χρόνια πολλά. Αμέσως εκείνη τον φίλησε παθιασμένα στο στόμα και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της.

Η έκπληξη του Γιώργου Παπαγεωργίου για την επέτειο και τα γενέθλια της Δανάης Μιχαλάκη

«Κάναμε ότι μπορούσαμε για να μείνει μυστικό...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο που πραγματοποίησε πέρυσι το καλοκαίρι με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες) καθώς και για το πώς πήρε την απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου.

«Με τη Δανάη κάναμε ότι μπορούσαμε για να παραμείνει μυστικός ο γάμος μας. Είναι μία στιγμή που θες πραγματικά να μείνει ιδιωτική και για εσένα αλλά και για όσους βρίσκονται εκεί.

Αποφασίσαμε να παντρευτούμε μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης, τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και συγκατοικούσαμε από την αρχή. Η συγκατοίκηση γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ σε μία σχέση. Λένε ότι το παιδί αλλάζει πράγματα στον γάμο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Είχαμε συζητήσει για τον γάμο με τη Δανάη αλλά δεν το περίμενε όταν της έκανα πρόταση γάμου.

Νομίζω ότι επειδή είμαι ρομαντικός, τον έβλεπα θετικά τον γάμο. Μου αρέσει πολύ να πιστεύω στον ρομαντισμό που φτιάχνεται σε μία στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.