Ξανθιά και εκρηκτική - Αυτή θα είναι στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλο στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ

Την ξέρετε πολύ καλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά και εκρηκτική - Αυτή θα είναι στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλο στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ

Και εκεί που ακούγαμε πως επιστρέφει η Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση και θα αναλάβει την πρωινή ζώνη της Ερτ, εκεί είναι που "σκάει" η είδηση πως τελικά άλλος είναι ένα βήμα πριν πει το μεγάλο ναι, και αυτός είναι ο αγαπημένος σε όλους Φώτης Σεργουλόπουλος, τον οποία έχουμε εξίσου πολλά χρόνια να δούμε στο τιμόνι της παρουσίασης.

Με ξανθιά καλλονή στο πλάι του ο Σεργουλόπουλος;

Από ότι φαίνεται, μετά τη συμμετοχή του σε σειρά του σταθμού, ο ηθοποιός και παρουσιαστής έχει προταθεί για το νέο πρωινό στην ΕΡΤ, καθώς επιθυμεί να ενεργοποιήσει με ψυχαγωγία τη ζώνη 10–12, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, στο πλευρό θα είναι η Τζένη Μελιτά, την οποία απολαύσαμε την περασμένη σεζόν στην Κυψέλη.

Αυτή θα είναι στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλο στην πρωινή ζώνη της Ερτ

Τις επόμενες ημέρες ωστόσο αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις ενώ θα γίνουν και τα απαραίτητα δοκιμαστικά με τους δυο παρουσιαστές.

«Δεν τολμώ να μπω στην κουζίνα του...»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε τη χαρά και την τιμή να παραλάβει βραβείο για το μαγαζί εστίασης, που διατηρεί έτσι τον έπιασε η κάμερα του Love it και είδαμε τις δηλώσεις του την Τρίτη 24/5. Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας τόνισε πως δεν έχει πάρει ποτέ κάποια βράβευση για την ιδιότητα του στη τηλεόραση παρά μόνο για τα μαγαζιά, που διατηρεί.

Προφανώς και τον χαροποιεί αυτό το γεγονός και αυτό φάνηκε από το τεράστιο χαμόγελο του. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του, αυτό οφείλεται στον σεφ του καθώς όπως είπε έχουν μια πολύ καλή συνεργασία. Μάλιστα δεν τον αφήνει να επεμβαίνει ποτέ στο πόστο του, παρά μόνο να δοκιμάζει. Παρά την στάση αυτή, ο Φώτης ξέρει πολλά και ας μην εμπλέκεται στην κουζίνα, μιας και η κοντινή επαφή με τον Στέλιο Παρλιάρο, κάτι θα του άφησε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έχουμε πάρει πολλά βραβεία, όταν βραβεύεσαι έχει μεγάλη αξία. Έχουμε έναν εξαιρετικό σεφ τον Δημήτρη Δημητριάδη, δεν τολμώ να μπω στην κουζίνα του, είναι άβατο ρε παιδί μου», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.