Στέλιος Παρλιάρος: «Γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Σεργουλόπουλο! Εγώ με τον Φώτη είμαστε...»

Η αποκάλυψή του στην κάμερα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στέλιος Παρλιάρος: «Γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Σεργουλόπουλο! Εγώ με τον Φώτη είμαστε...»

Στην κάμερα της εκπομπής Love it μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος το πρωί της Τετάρτης (22/12) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Φώτη Σεργουλόπουλο, με τον οποίο φημολογούνταν ότι έχει παιδί (διαβάστε εδώ και τις τελευταίες δηλώσεις του παρουσιαστή για το παιδί του).

Το σχόλιο του Παρλιάρου για τον Σεργουλόπουλο και το παιδί του

«Αν μπείτε στο google, γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Αυτή είναι μία πολύ παλιά ιστορία. Το έχω δηλώσει πολλές φορές. Δε μπορείς να κατακρίνεις κάποιον και να λες κουτσομπολιά τα οποία δεν ισχύουν. Εγώ με τον Φώτη είμαστε πάρα πολύ φίλοι, έχουμε κάνει παρέες, γλέντια, έχουμε ταξιδέψει…

Τον γνώρισα πριν από 22 χρόνια στο Σαν στο σπίτι σας. Και με τη Μαρία Μπακοδήμου είμαστε φίλοι. Αυτό δε σημαίνει ότι δύο φίλοι επειδή είναι γνωστοί στην τηλεόραση έχουν κάνει γάμο και το παιδί είναι δικό τους. Είναι οξύμωρο.

Ό,τι fake news ακούω, τα ακούω από τα παιδιά στο εργαστήριο. Εμένα δε με ενδιαφέρουν» αποκάλυψε ο γνωστός σεφ.

Συγκλονίζει ο Στέλιος Παρλιάρος για την οικονομική του καταστροφή - «Κρυβόμουν στις τουαλέτες»

Στην εκπομπή Ευτυχείτε έκανε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, ο Στέλιος Παρλιάρος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική του καταστροφή με τις περιγραφές του να συγκλονίζουν.

«Είχα ένα μαγαζί και όταν ξεκίνησα είχε τεράστια απήχηση από την πρώτη στιγμή. Άρχισα να ανοίγω μαγαζιά, να μην παρακολουθώ τα οικονομικά και ξαφνικά αρχίζει η οικονομική καταστροφή.

Για κάποια χρόνια δεν μίλαγα με την αδελφή μου, υπήρχαν προβλήματα, είχα πάρα πολλά δικαστήρια από τα χρέη στο κράτος, τα ξεπέρασα και δεν χρώσταγα τίποτα και δεν έφαγα και σε κανέναν λεφτά.

Έβλεπα την αστυνομία και κρυβόμουν στις τουαλέτες. Ήταν όλα αυτά τα πράγματα άγρια.

Δεν θα ξεχάσω ένα πρωί, ήταν παραμονές εορτών, βγήκα από το σπίτι στις 7, με περίμεναν απέξω και μου λένε ακολουθήστε μας στο τμήμα», αναφέρει ο Στέλιος Παρλιάρος, μετά την αποκάλυψη του για την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ.