Στον Σασμό φοράει μαύρα, στις διακοπές της κόκκινα - Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με καυτό μπικίνι και χωρίς ρετούς

Κορμάρα στα 47 της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον Σασμό φοράει μαύρα, στις διακοπές της κόκκινα - Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με καυτό μπικίνι και χωρίς ρετούς

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε τη μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή με τη συμμετοχή της στη μεγάλη επιτυχία του ALPHA, Σασμός. Ο ρόλος της Βασιλικής, τον οποίο έχει αναλάβει, της επιβάλλει να φοράει συνεχώς μαύρα ρούχα.

Η ίδια βέβαια στην προσωπική της ζωή έχει υιοθετήσει ένα πολύ πιο μοντέρνο ντύσιμο, το οποίο ταιριάζει τέλεια στο στιλ της. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές, αν και τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού έχουν ξεκινήσει (δείτε εδώ φωτογραφίες) και μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την είδαμε με το μαγιό της.

Πρόκειται για μία σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού με μαγιό, η οποία αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως το σώμα της είναι απλά υπέροχο. Η ίδια πόζαρε με το μπικίνι της και χωρίς καθόλου ρετούς και μοίρασε «εγκεφαλικά».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με καυτό κόκκινο μαγιό

Αυτός είναι ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, το κοινό τη γνώρισε και την αγάπησε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Εραστής Δυτικών Προαστίων», όπου υποδύθηκε τη «Λίζα», το κακομαθημένο κορίτσι που ερωτεύεται ο "λαϊκός" Αλέξης Γεωργούλης, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στα «Ίχνη».

Για αρκετό καιρό μετά την τηλεοπτική της επιτυχία, αποφάσισε να μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, για να επιστρέψει φέτος με την φαντασμαγορική σειρά του ALPHA, «Σασμός». Εκεί υποδύεται την «Βασιλική», τη γυναίκα που κλέβει την καρδιά του «Μαθιού». Μάλιστα ο τηλεοπτικός της έρωτας έχει γίνει τόσο viral που κάθε βράδυ αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter.

Στην προσωπική της ζωή η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν έχει καμία σχέση με τη Βασιλική του Σασμού. Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Νταλιάνη, τον οποίο φέτος απολαύσαμε στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα», ενώ είχε και ένα πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου σύζυγος