''Ας είμαστε αισιόδοξες'' - Σαμαρά και Λαμπροπούλου μοιράζονται στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του «Σασμού»

Στο φουλ οι ''μηχανές'' της παραγωγής μέσα στο κατακαλόκαιρο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ας είμαστε αισιόδοξες'' - Σαμαρά και Λαμπροπούλου μοιράζονται στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του «Σασμού»

Μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου και των celebrities να κάνει διακοπές αυτές τις μέρες, ωστόσο για τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν σε σειρές από τη νέα σεζόν ισχύει μια άλλη πραγματικότητα. Έτσι και ο «Σασμός» προετοιμάζεται για τον Σεπτέμβρη με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται καθημερινά στα σετ, προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Ευγενία Σαμαρά μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα, με την ελπίδα...να αντέξουν μέσα στο φουλ της καλοκαιρινής σεζόν.

Η ηθοποιός μας είχε κάνει και πριν από λίγες μέρες γνωστό ότι επέστρεψαν στα γυρίσματα, αφού δημοσίευσε story της με την ίδια και τον Ορφέα Αυγουστίδη να φαίνονται εξουθενωμένοι. Δύσκολο πράγμα η επιστροφή στη δουλειά μετά τις διακοπές, ωστόσο φαίνεται πως όλοι οι ηθοποιοί της σειράς δουλεύουν με πολύ μεράκι, προκειμένου να καθηλώσουν το κοινό και στη δεύτερη σεζόν.

Γυρίζουμε ασταμάτητα γράφει η ηθοποιός στη μία φωτογραφία, ενώ στη δεύτερη που ποζάρει με τη Λαμπροπούλου σχολιάζει «Ας είμαστε αισιόδοξες».

Φωτογραφία της Ευγενίας Σαμαρά από το σετ του Σασμού

Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Ευγενία Σαμαρά μαζί στα γυρίσματα του Σασμού

«Όλοι έτρεμαν να...» - O Στάθης Μαντζώρος αποκάλυψε την πιο δύσκολη σκηνή από τα γυρίσματα

Ο Στάθης Μαντζώρος παραχώρησε συνέντευξη στο «7 μέρες tv» και στη Μαρία Ανδρέου μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια για τη σειρά, Σασμός, στην οποία τον απολαύσαμε όλον τον χειμώνα και αναμένεται να τον ξανά δούμε από τον Σεπτέμβρη.

Ο ηθοποιός δείχνει φανερά ευχαριστημένος με την συνεργασία του αυτή και μάλιστα αποκάλυψε, πως η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνον στα γυρίσματα ήταν όταν του γνώρισαν την κοπέλα του γιου του, Κλαίρη. Πρόκειται για έναν δύσκολο στο ρόλο πατέρα, ο οποίος δεν ξέρουμε πως θα διαχειριστεί τον νέο έρωτα της κόρης του.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή για εσάς στον κύκλο που αποχαιρετήσαμε πριν από ένα μήνα;

Ο όμορφος τρόπος που υποδέχτηκε ο ήρωάς μου την Κλαίρη. Όλοι έτρεμαν να του πουν ότι είναι τυφλή και εκείνος με το που τη γνώρισε, την αγκάλιασε, την καμάρωσε, ήταν ανθρώπινος και της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του. Δέχτηκε με περηφάνια την επιλογή του γιου του.

Ο Παντελής είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτή την κοπέλα. Μπορεί να είναι αγριάνθρωπος, αλλά ξέρει να σέβεται, γνωρίζει το σωστό κι έχει αξίες. Χώνει μεν τη μύτη του παντού για να μάθει νέα για τους συγχωριανούς του και να τους πειράξει, αλλά έχει βαθιά αγαθή ψυχή.

Σασμός - Μαντζώρος